Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
01 Δεκ 2018

Χωρίς καθηγητή Χημείας το Λύκειο Μελίκης Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τρείς μήνες μετά την έναρξη της σχολική χρονιάς και ακόμα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία της Ημαθίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έλλειψη καθηγητή βασικής ειδικότητας στο Λύκειο Μελίκης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε από το μέλος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. και μέλος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Μελίκης, κα Δήμητρα Βενιοπούλου, στο Λύκειο Μελίκης δεν υπάρχει ακόμα καθηγητής ΧΗΜΕΙΑΣ!!!

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι τα παιδιά της Γ’ Λυκείου που φέτος θα δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις και θέλουν να περάσουν για παράδειγμα σε Ιατρικές Σχολές ή άλλες αυτού του πεδίου, θα εξεταστούν και στο μάθημα της Χημείας χωρίς όμως να κάνουν μάθημα χημείας, αφού δεν υπάρχει καθηγητής αυτής της ειδικότητας ακόμα!!!

Αυτό σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα παιδιά του Δήμου μας «μπαίνουν» σε έναν αγώνα από μειονεκτικότερη θέση και αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ότι κάποια παιδιά με οικονομική άνεση θα μαθαίνουν από τα ιδιωτικά φροντιστήρια κια κάποια χωρίς χρήματα θα καταδικάζονται στην
αμάθεια!!!

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να βρεθέι άμεση λύση. Ήδη όπως μας πληροφόρησε η κα Βενιοπούλου αύριο το πρωί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει συνάντηση με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Μαυρίδου για να βρεθεί μια λύση. Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα, τις επόμενες ημέρες, γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

 

Οι ελληνικές πρωτοτυπίες!!!

Το πρόβλημα που υπάρχει στο Λύκειο Μελίκης δεν είναι το μοναδικό.
Όπως μας ενημέρωσε η καθηγήτρια κα Γιώτα Τζουνοπούλου παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και στη Νάουσα.

Συμβαίνει μάλιστα το εξής καταπληκτικό...
Ενώ έχουν προσληφθεί χιλιάδες εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης και ειδικής αγωγής, δεν έχουν προσληφθεί οι βασικοί καθηγητές!!!

Το αποτέλεσμα είναι να μην γίνεται μάθημα αφού για να παραδώσουν μάθημα οι εκπαιδευτικοί της παράλληλης στήριξης πρέπει να γίνει πρώτα το βασικό μάθημα.
Έτσι ενώ έχουν προσληφθεί χιλιάδες εκπαιδευτικοί παράλληλης στήριξης κάθονται γιατί δεν έχουν προσλάβει πρώτα τους εκαπιδευτικούς της βασικής φοίτησης!!!
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top