Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
KALIAANI
03 Ιαν 2019

Τα μηνύματα και η στρατηγική 5 υποψηφίων δημάρχων Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σήμερα στον ΠΟΛΙΤΗ έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τις απόψεις πέντε υποψηφίων Δημάρχων σχετικά με το πώς βλέπουν το Δήμο τους και τί θέλουν να κάνουν αν τους εκλέξετε.

Φιλοξενούμε κείμενα του Παναγιώτη Γκυρίνη, του Μιχάλη Χαλκίδη, του Αργύρη Πανταζόπουλου, του Ηλία Ιακωβίδη και του Γιάννη Παπαγιάννη από τη Βέροια.

Ζητήσαμε τις απόψεις και του Κώστα Ναλμπάντη, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε ακόμα δημοσιοποιήσει προτάσεις του πριν ακόμα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του. Σεβαστό. Εμείς όμως δεοντολογικά έπρεπε να του ζητήσουμε την άποψή του.

Ο νυν δήμαρχος κ. Γκυρίνης στο κείμενό του (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ) ασκεί αυστηρή κριτική σε όσους στάθηκαν εμπόδιο στην ανάπτυξη του Δήμου την 5ετία που πέρασε. Κυρίως αναφέρεται σε εκείνου που ανήκουν στην λεγόμενη «ενδοπαραταξιακή αντιπολίτευση» και τους οποίους κατηγορεί για μικροπολιτική και ότι έχουν μόνο την «καρέκλα» ως στόχο.

Από την άλλη ο Μιχάλης Χαλκίδης στην τοποθέτησή του (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ) προβάλλει ως διακύβευμα το να κερδίσει ο Δήμος τον χαμένο χρόνο που θεωρεί ότι χάθηκε και να αποτελέσει ο ίδιος γέφυρα για να αναλάβουν την επόμενη τετραετία νέοι άνθρωποι τα ηνία της πόλης. Δηλώνει δηλαδή για μία ακόμη φορά οτι θα παραμείνει μόνο μία τετραετία Δήμαρχος αν καταφέρει να εκλεγεί.

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ) προτάσσει την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού του δήμου με νέα άτομα που θα οδηγήσουν το Δήμο στην νέα εποχή. Τονίζει ότι ο συνδυασμός του είναι αδέσμευτος και καλεί όλους τους πολίτες να τον στηρίξουν.

Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ κ. Ηλίας Ιακωβίδης (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ) σε μια από τις πρώτες του δημόσιες τοποθετήσεις, δηλώνει στον ΠΟΛΙΤΗ ότι η πόλη είναι οι άνθρωποί της, τους οποίους φιλοδοξεί να βάλει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του, χωρίς να υπολογίζει συμφέροντα και πολιτικό κόστος.

 Από το δήμο βέροιας ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Παπαγιάννης  (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ) μας παρουσιάζει τους βασικούς άξονες για μια Βέροια όπως τη θέλουν οι πολίτες της. Με τουρισμό, οικονομική ανάπτυξη, προσοχή στην καθημερινότητα.

Είναι ενδιαφέρουσες όλες οι τοποθετήσεις και αναδεικνύουν την στρατηγική του κάθε υποψηφίου προς τις εκλογές. Διαβάστε τες.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

LENOS_TAVERNA
AKADHMIA_VOLLEY

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 234 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top