Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
08 Μαϊ 2019

Θετικός ο Δήμαρχος Π. Γκυρίνης στη διεξαγωγή debate Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Θετικός είναι ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στη διεξαγωγή πολιτικού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων. Στη ανακοίνωση που απέστειε στα μέσα παραθέτει κάποιες βασικές προϋποθέσεις όπως την αλλαγή της ημερομηνίας για την εύρυθμη διεξαγωγή του, την συμμετοχή δημσιογράφων κονής αποδοχής, την διενέργειά του σε ανεξάρτητη αίθουσα και την δυνατότητα των υποψηφίων να κάνουν ερωτήσεις στους συνυποψηφίους τους. Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή του συνδυασμού του Π. Γκυρίνη ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Αγαπητέ κ. Καμπάνη,
Σε απάντηση της από 02/05/2019 πρότασής σας (email σας), σχετικής με τη συμμετοχή μας σε δημόσιο πολιτικό διάλογο εν όψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου / 2ας Ιουνίου 2019 στον οποίο θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, σας αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης αποδέχεται να συμμετάσχει σε εκπομπή που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά και διαδικτυακά.

Όμως, για την καλύτερη, εγκυρότερη και πιο αντικειμενική προβολή των θέσεων του συνδυασμού μας, για να συμμετάσχει ο επικεφαλής του συνδυασμού μας ζητούμε - ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για έναν αποδοτικό και διαφωτιστικό για το σύνολο των δημοτών και των ψηφοφόρων διάλογο - τα ακόλουθα:

1. αλλαγή ημερομηνίας, για την εύρυθμη διεξαγωγή του προταθέντος διαλόγου.

2. συμμετοχή στη διαδικασία αποκλειστικά και μόνο δημοσιογράφων της περιοχής μας που είναι μέλη αντίστοιχων επαγγελματικών σωματείων. Φυσικά οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν θα προκύψουν έπειτα από ομόφωνη συμφωνία όλων των υποψηφίων.

3. διενέργεια του δημόσιου διαλόγου σε χώρο που θεωρείται ανεξάρτητος και ταυτόχρονα δύναται να χρησιμοποιηθεί ως studio/χώρος εκπομπής (π.χ. ο χώρος του ξενοδοχείου “Μάνθος” στην Αλεξάνδρεια, τον οποίο σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει για ανακοινώσεις, συνεντεύξεις κλπ).

4. αλλαγή στη διαδικασία του κύκλου ερωτήσεων εκάστου υποψηφίου προς άλλο υποψήφιο, αφού θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε υποψήφιος θα πρέπει να δικαιούται να ερωτήσει το σύνολο των υπολοίπων τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων και όχι μόνο δυο εξ’ αυτών.

Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση σας και αναμένουμε την απάντησή σας στα προαναφερόμενα σημεία.

Με τιμή
Ώρα Ευθύνης - Π. Γκυρίνης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 185 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top