Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Μαϊ 2019

Κώστας Ναλμπάντης: Όποιος φοβάται τον δημόσιο διάλογο εφευρίσκει τρόπους να τον αποφύγει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σχετικά με το θέμα του debate  ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αλεξάνδρειας λάβαμε από τον κ. Ναλμπάντη την ακόλουθη ανακοίνωση - δελτίο Τύπου.

 

"Στις 2 Μαΐου έλαβα από την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού AVENA, επιστολή πρόσκληση για τη συμμετοχή μου σε πολιτικό διάλογο υποψηφίων δημάρχων (debate) την Πέμπτη 9 Μαΐου.

 Στην πρόσκληση αυτή, δίνονταν όλες οι διευκρινήσεις για τον τρόπο και τους όρους διεξαγωγής της διοργάνωσης του σταθμού.

Απάντησα ότι αποδέχομαι την πρόσκληση και τους όρους διεξαγωγής, κι επειδή ένας εξ αυτών ήταν η επιλογή τριών κοινής αποδοχής δημοσιογράφων από τα τοπικά ΜΜΕ, ξεκαθάρισα ότι για εμένα προσωπικά αλλά και την παράταξη μας, όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι θεωρούνται πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Συμφώνησα δίχως να θέσω τον παραμικρό όρο, αφενός γιατί έχω εμπιστοσύνη στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ κι αφετέρου γιατί δεν έχω να φοβηθώ το παραμικρό από μια τέτοια διαδικασία.

Πληροφορήθηκα ότι η μόνη παράταξη που δεν απάντησε θετικά χωρίς να θέσει όρους και προϋποθέσεις, ήταν του κ. Γκυρίνη.

Τελικά το debate δεν πραγματοποιήθηκε αφού απ την πλευρά της παράταξης Γκυρίνη δόθηκε απάντηση θέτοντας όρους και προϋποθέσεις αναφορικά τόσο με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων που θα λάβουν μέρος, όσο και με τον τόπο διεξαγωγής, καθώς έκρινε ότι το στούντιο του ραδιοφώνου δεν είναι ουδέτερος τόπος!!!

Μετά από αυτά, ο κ. Καμπάνης απ το Ράδιο AVENA επανήλθε με νέα πρόταση με την οποία θέτει εκ προοιμίου τις ερωτήσεις που θα δεχθούν όσοι εκ των υποψηφίων παραβρεθούν.

Ο θυμόσοφος λαός λέει: «άμα δεν θέλω να σε φιλήσω, σε ρωτάω που είναι το μάγουλο σου» και αυτό ακριβώς έκανε ο κ. Γκυρίνης, που προφανώς φοβήθηκε τις ερωτήσεις που τυχόν θα δεχόταν από τους δημοσιογράφους θέτοντας όρους «κοστούμι» στα μέτρα του.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ξεκάθαρα ότι και εμπιστοσύνη έχω στους τοπικούς δημοσιογράφους, τους οποίους δεν μπορώ να διαχωρίσω σε έγκυρους και μη και βέβαια αποδέχομαι την νέα πρόσκληση του Ραδιοφώνου.

Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε διαδικασία προάγει τον δημόσιο διάλογο, δίχως να θέτω όρους και προϋποθέσεις, σεβόμενος τον ρόλο των ΜΜΕ και προπάντων τη νοημοσύνη των συνδημοτών μου .

Κώστας Ναλμπάντης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top