Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
30 Μαϊ 2019

Παρέμβαση Χαλκίδη για τη δεύτερη Κυριακή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Μιχάλης χαλκίδης με δελτίο Τύπου παίρνει θέσει στον ρποεκλογικό αγώνα της δεύτερης Κυριακής. Παρακάτω αυτούσια η ανακοίνωσή του.

Ήλθε η ώρα να δούμε ποιοι εννοούσαν αυτά που έλεγαν και ποιοι απλά τα έλεγαν...

Με βάση το ότι γνωρίζουμε πλέον άπαντες το πως και με ποια μέσα συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο Γκυρίνη. Οι τρομακτικές δηλώσεις Κούγκα στο ράδιο avena, περί απόπειρας χρηματισμού, θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας από τη δικαιοσύνη.

Με βάση το ότι όλοι οι επικεφαλείς των παρατάξεων δημόσια έκριναν ως καταστροφική την πενταετία Γκυρίνη στον Δήμο.

Με βάση τη δέσμευσή μας ότι το καλό του τόπου και των πολιτών είναι πάνω και πέρα από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Η απάντηση για τους έντιμους πολιτικά και έχοντες την δύναμη να σταθούν όρθιοι στις ποικίλες πιέσεις και τα όποια "ανταλλάγματα" δεν μπορεί παρά να είναι:

α. Να συναντηθούν οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων και να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο πέντε σημείων για τα βασικά έργα που πρέπει να προχωρήσουν στην τετραετία που ξεκινά.

β. Να επαναδιατυπώσουμε την ήδη δημοσίως διατυπωθείσα άποψη περί ανίκανης και καταστροφικής δημοτικής αρχής και που θα σημαίνει με τη σειρά του ότι αποκλείεται κάθε είδους "συνεργασία", ιδιαίτερα εκείνες που όλως τυχαίως περιλαμβάνουν και έμμισθη θέση για τον "ανανήψαντα".

γ.Να δεσμευτούν ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής, οι προτάσεις αυτές θα γίνουν αποφάσεις και θα είναι δεσμευτική η υλοποίησή τους από τον όποιο Δήμαρχο εκλεγεί.

Ήλθε η ώρα να αποδειχτεί ποιοι εννοούσαν αυτά που έλεγαν. Ποιοι είναι ανεξάρτητοι. Ποιοι έχουν το σθένος να αντισταθούν στις δήθεν πιέσεις αστείων κομματικών παραγόντων μηδαμινής πολιτικής αξίας. Ποιοι είναι αποφασισμένοι ο Δήμος να αλλάξει σελίδα.

Όσους ακούσετε να μιλούν περί συναινέσεως για το καλό του τόπου, για ουδετερότητα στην δημόσια τοποθέτηση, για δήθεν υποχρεωτικούς συμβιβασμούς, είναι ήδη τακτοποιημένοι παντοιοτρόπως.Ότι περπατάει σαν πάπια και φωνάζει σαν πάπια, πάπια είναι...

Η ευθύνη πρόσκλησης προφανώς ανήκει στον Κώστα Ναλμπάντη και περιμένουμε να δούμε "πολιτικές συμπεριφορές".

Γραφείο Τύπου
"Δύναμη Ανατροπής
Νέα Σελίδα".

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 400 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top