Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
KALIAANI
13 Ιουν 2019

Νυχτερινή φύλαξη των Δημοτικών Σχολείων ζητά με επιστολή του ο Ενιαίος Φορέας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αλεξάνδρειας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, ο ενιαίος φορέας συλλογων Γονέων και Κηδεμόνων Αλεξανδρειας ζητά τη φύλαξη των Σχολείων του Δήμου και των αύλειων χώρων αυτών, καθώς, όπως αναφέρει, γίνονται βανδαλισμοί και κλεψιές. Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Ενιαίου φορέα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόννων Αλεξάνδρειας.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων Αλεξάνδρειας αποφασίσαμε να σας αποστείλουμε αυτή την επιστολή για να αιτηθούμε τη νυχτερινή φύλαξη των σχολείων και των αύλειων χώρων από το Δήμο μας, με περιπολίες ιδιωτικών εταιριών φύλαξης.
Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν βανδαλισμοί και κλοπές στα σχολεία της Αλεξάνδρειας. Η συχνότητά τους είναι ανησυχητική και η φύλαξη των αύλειων χώρων ανύπαρκτη. Τα παιδιά που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπα με κλεψιές και ζημιές, αντίστοιχα διαμορφώνουν άποψη για την κοινωνική συμπεριφορά και το σεβασμό του δημόσιου χώρου. Στο παρελθόν έγιναν μεμονωμένες αιτήσεις μας, οι οποίες δεν έτυχαν την απαιτούμενη ανταπόκριση.
Για αυτούς τους λόγους κατατέθηκε τον Ιανουάριο στο δήμαρχο και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, φάκελος με την αίτησή μας και τις εισηγήσεις των διευθυντών για την αναγκαιότητα δράσης, καθώς και τοπογραφικά σχέδια, ανάλογες υποθέσεις άλλων δήμων και έρευνα συμβολαιογράφου για το νομικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να βασιστεί το αίτημά μας.
Σεβαστήκαμε την προεκλογική περίοδο και αναβάλαμε περαιτέρω ενέργειες. Ωστόσο, τα σχολεία σύντομα θα κλείσουν και η ανάγκη για φύλαξη είναι επιτακτική. Είμαστε βέβαιοι πως η διοίκηση του δήμου θα αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος και θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά μας.

Η συντονίστρια

Βάφα Χριστίνα

 

Οι πρόεδροι

Ευαγγελοπούλου Ελένη

Κίτσας Αντώνιος
Μηνόπουλος Αστέριος
Μπουκλά Θωμαή
Πλατσάς Χαράλαμπος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

LENOS_TAVERNA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 410 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top