Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
20 Σεπ 2019

Η καθαριότητα το μεγάλο στοίχημα της νέας Διοίκησης Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Διοίκηση Γκυρίνη κατέβηκε στις εκλογές του Μαϊου έχοντας ως μεγάλο disavantage το πρόβλημα με τα σκουπίδια, το οποίο της κόστισε πολύ, σε σημείο να κινδυνεύσει να χάσει τις εκλογές.

Παρ’όλ’αυτά ο Αλεξανδρινός κόσμος έστω και με οριακή πλειοψηφία εμπιστεύτηκε το Δήμαρχο για ακόμα μία τετραετία.

Κατανόησε ότι για το πρόβλημα των σκουπιδιών δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Διοίκηση του Δήμου αλλά κι άλλοι φορείς όπως για παράδειγμα ο ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) , καθώς επίσης ότι υπάρχουν και οι αντικειμενικές δυσκολίες όπως η έλλειψη προσωπικού, έλλειψη απορριμματοφόρων και μειωμένη λειτουργία του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, ο οποίος δέχεται σκουπίδια μόνο μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι!!!

Έδωσε λοιπόν στη Διοίκηση Γκυρίνη την δεύτερη ευκαιρία να λύσει το πρόβλημα αυτή την τετραετία. Αυτό θα είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα αυτής της δημοτικής περιόδου.
Ο κόσμος όμως θέλει να δει το πρόβλημα να λύνεται και δεν θα “τσιμπίσει” πλέον με τις δικαιολογίες ότι δεν έχουμε απορριμματοφόρα, προσωπικό και ούτω καθεξής. Έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία και τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και επιτέλους να δούμε την πόλη και τα χωριά καθαρά.

Αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Καθαριότητα είναι ο Σάκης Κούγκας και από τις πρώτες κουβέντες του φαίνεται ότι συνειδητοποιεί την σημαντικότητα του θέματος και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να το λύσει.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top