Ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βενιόπουλος επανέλαβε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το έργο ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ από το Δήμο Αλεξάνδρειας και ούτε θα πληρωθεί ο εργολάβος μέχρι να αποκατασταθεί ο τάπητας.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι δείγματα από τον τάπητα στάλθηκαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Αγγλία προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως η ολισθηρότητά του είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Αν η ολισθηρότητα αποδειχτεί ότι είναι πάνω από τα εεπιτρεπτά όρια θα κληθέι ο εργολάβος να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Ο Κ. Βενιόπουλος πρόσθεσε ότι στην επιτροπή παραλαβής του έργου θα συμμετέχει και ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Αθλητισμού, το οποίο έχει θέσει τις προδιαγραφές του έργου.
Στη συζήτηση παρενέβη και ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης, ο οποίος είπε ότι πρόκειται για κατασκευαστικό ζήτημα, οι αιτίες του οποίου αναζητούνται, όπως και λύσεις.Ασχολούνται με αυτό οι καθ'ύλην αρμόδιοι και θα βρεθεί λύση.