Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
24 Νοε 2019

Καταγγελία ΠΑΜΕ: Απαράδεκτες συνθήκες στο 2ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκαπιδευτικών (ΠΑΜΕ) με ανακοίνωσή της καταγγέλει τις απαράδεκτες σνυθήκες που όπως λέει επικρατούν στο 2ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την καταγγελία.

 

"Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η φοίτηση στο 2ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας, συνθήκες που δυσχεραίνουν στον μέγιστο βαθμό τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τις εργαζόμενες νηπιαγωγούς.

Πιο συγκεκριμένα σε ένα κτήριο που η πρόβλεψη είναι για 2 αίθουσες διδασκαλίας, με ευθύνη του Δήμου Αλεξάνδρειας και της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, στοιβάχθηκαν στην κυριολεξία σχεδόν 80 νήπια και προνήπια σε 4 τμήματα, με συνέπεια να δεσμευθούν και να χρησιμοποιούνται ως αίθουσες διδασκαλίας τόσο το γραφείο των συναδέλφων νηπιαγωγών αλλά και ο προθάλαμος (χολ) του κτηρίου!
Καλούμε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας αντί να ωραιοποιεί την κατάσταση – όπως έπραξε – χωρίς μάλιστα αντίλογο! - κατά τη συνάντησή του με το Προεδρείο του ΣΕΠΕ Ημαθίας, να πάρει όλα τα μέτρα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση μίσθωση του απαραίτητου χώρου.

Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά τις τεράστιες ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και της σημερινής (ΝΔ), που η μεν πρώτη (ΣΥΡΙΖΑ) θεσμοθέτησε και η δεύτερη (ΝΔ) εφαρμόζει κατά γράμμα τη δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή χωρίς καμία χρηματοδότηση, χωρίς κανένα μέτρο για την δημιουργία κτηριακών υποδομών και την πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Ως Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε επαρκή και άμεση χρηματοδότηση ώστε να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης για όλα τα παιδιά που φοιτούν στην δίχρονη Προσχολική Αγωγή, για να καλυφθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών κόντρα στον «ρεαλισμό» των αστικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών τους εκφράσεων (ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΕΡΑ) που θεωρούν ρεαλιστικό να ξοδεύονται 4 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και να χαρίζονται εκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους αλλά θεωρούν «μη ρεαλιστικά» τα αιτήματα για σύγχρονα διδακτήρια και πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού".

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 436 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top