Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
30 Ιαν 2020

Σοβαρά προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο του Πλατέος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στο αποχετευτικό σύστημα του Δήμου Πλατέος, όπως αποκαλύφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας. Το έργο το οποίο ειρήσθω εν παρόδω παρελήφθη πριν τρία χρόνια και κόστισε περίπου 9.000.000 ευρώ, παρουσίασε σοβαρές δυσλειτουργίες με αποτέλεσμα να γίνεται υπερχείλιση των φρεατίων σε πολλά σημεία του Πλατέος.

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε ότι δοκιμάστηκαν πολλές εναλλακτικές αλλά προτιμήθηκε τελικά να κληθεί ο ανάδοχος που κατασκεύασε το έργο ώστε να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Οι παρεμβάσεις έχουν γίνει και εν πολλοίς το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.
Παράλληλα βέβαια η υπηρεσία προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κι άλλα προβλήματα και εξετάζει την προοπτική να δώσει τη συντήρηση και την επιτήρηση του δίκτυο σε ιδιώτη.

Το κόστος μιας τέτοιας λύσης είναι φυσικά υψηλό και αντιμετωπίζεται μόνο με την τιμολόγηση των δημοτών του Πλατέος, οι οποίοι είτε δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με την αποχέτευση είτε δεν πληρώνουν για τις υπηρεσίες αυτές.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Χαλκίδης αναφέρθηκε στο μικρό ποσοστό έκπτωσης του έργου και εκτίμησε ότι έγινε κακή κατασκευή.

Όπως και να έχει είναι απαράδεκτο ένα μεγάλο έργο που κόστισε στου Δήμο 9.000.000 ευρώ να βγάζει 3 μόλις χρόνια μετά σοβαρά προβλήματα που επιβαρύνουν το Δήμο τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δημόσιας υγείας.

 

 

Η φωτογραφία είναι απο το διδίκτυο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 362 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top