Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
31 Μαρ 2020

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Προκλητικός, μοιραίος....απαράδεκτος Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Καυστικότατη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα Τρίτη το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας σχετικά με την παύση από τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ημαθίας κας Μαρίας Παπαιωάννου από τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απομάκρυνση της κας Παπαιωάνου ενώ χαρακτηρίζει τον Διοικητή κατώτερο των περιστάσεων. Τέλος ζητά από τους Βουλευτές του Νομού να πάρουν θέση καθώς επίσης να ανακληθεί η παύση της κας Παπαιωάνου. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας.

Προκλητικός, μοιραίος....απαράδεκτος

Η προκλητική και αναιτιολόγητη παύση από τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ημαθίας κας Μαρίας Παπαϊωάννου από τον Διοικητή προκαλεί οργή, αγανάκτηση και έντονο προβληματισμό τόσο για αυτή καθαυτή την πράξη, όσο και για τη χρονική στιγμή που αυτή πραγματοποιήθηκε.

Η γειτνίαση με την περιοχή από όπου κατάγεται αυτός ο «κύριος» έδινε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε αρκετά για το βίο και την πολιτεία του. Ωστόσο δεν ασχοληθήκαμε με την περίπτωση του, αναμένοντας να τον κρίνουμε από τις πράξεις του, με την ελπίδα ότι θα προσέφερε στο Νοσοκομείο και στον τόπο μας.

Είναι φανερό ότι κάναμε λάθος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, με τη συγκεκριμένη πράξη, αποδεικνύει ότι η (άκρο)Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά, σε μια εποχή που η κοινωνία μας έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, την ομοψυχία και την κοινή προσπάθεια.

Η παύση της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ενός προσώπου με εγνωσμένη αξία και τεράστια προσφορά στις υγειονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου, δείχνει εμπάθεια, ρεβανσισμό και ανοησία γιατί στερεί ένα πολύτιμο γρανάζι για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων αλλά και των αναγκών και συνεπώς επικίνδυνος για όλους. Θυμίζει κομματάρχη παλιάς κοπής που η ίδια η ζωή έχει ξεβράσει στα αζήτητα της ιστορίας.
Ελπίζουμε ότι η συγκεκριμένη πράξη του, άλλες και κάποιες άλλες που μαθαίνουμε ότι προετοιμάζει να μην έχουν την στήριξη της τοπικής Ν.Δ. και των βουλευτών της.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση τους και δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε όσα με κόπο και πολλές προσπάθειες έχουν κατακτηθεί στο Νοσοκομείο μας.

Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο για να υπάρξει ηρεμία και αποτελεσματικότητα στο Νοσοκομείο.
Τέλος, θέλουμε να υπογραμμίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα είμαστε απέναντι σε όποιον και σε ότι θα υπονομεύει το δημόσιο χαρακτήρα και την ορθολογική λειτουργία των υπηρεσιών υγείας του Νομού μας.

Βέροια, 31 Μαρτίου 2020

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 207 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top