Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
06 Μαϊ 2020

ΚΕΔΑ: Κλειστός για το κοινό μέχρι νεωτέρας ο ευρύτερος χώρος του Αμφιθεάτρου - Κολυμβητηρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σύμφωνα με Κ.Υ.Απόφαση του ΦΕΚ της 03/05/2020 τεύχος δεύτερο με αρ. Φύλλου 1644 και συγκεκριμένα του άρθρου 3 παράγραφος 1, υποπαράγραφος γ), ισχύει:


Κατ' εξαίρεση των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1,
από τις 05.05.2020 επιτρέπεται η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίρηση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός, υποβρύχια δραστηριότητα και ορειβασία-αναρρίχηση και η χρήση τους από αθλητές και μέλη τους, ηλικίας δεκαπέντε(15) ετών και άνω.

Σε όλες τις περιοριστικά αναφερόμενες περιπτώσεις της παρ.1, η χρήση γίνεται με βάση το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. Και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας [περ.α) και γ]ή της διοργανώτριας αρχής[περ.β)].


Κατ' επέκτασην οι εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου-Αμφιθεάτρου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το αθλητικό σωματείο “ΖΕΦΥΡΟΣ” και τα μέλη τους, σύμφωνα πάντα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ενώ ο υπόλοιπος χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό μέχρι νεώτερης απόφασης των αρμόδιων Υπουργείων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 528 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top