Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
01 Ιουν 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τη λειτουργία των Αθλητικών εγκαταστάσεων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μετά την ανακοίνωση των αρμοδίων Υπουργείων για την επανεκκίνηση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, σχετικά με τη χρήση τους από αθλητές, συλλόγους κ.α., που δραστηριοποιούνται στη περιφέρεια του Δήμου Αλεξάνδρειας, ενημερώνει ότι η χρήση των αθλητικών κέντρων θα γίνεται αυστηρά από τους αθλητές των Συλλόγων και Σωματείων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες προβλέπονται στη με αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» ρυθμίζοντας, μεταξύ άλλων και για τις αθλητικές δραστηριότητες.

Έχοντας ως μέλημα την ασφαλή άθληση των αθλητών – πολιτών μας και για τη διασφάλιση της τήρησης των διαδικασιών που προβλέπονται από τη κείμενη νομοθεσία, υπεύθυνοι της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων θα είναι οι Σύλλογοι στους οποίους έχει παραχωρηθεί η χρήση τους.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου