Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
07 Ιουν 2020

Τελεσίγραφο Θ. Σιδηρόπουλου προς το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας για τα αδέσποτα Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με μια πολύ σκληρή επιστολή, ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Θέμης Σιδηρόπουλος, θέτει τελεσίγραφο μιας εβδομάδας στο Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, ώστε, όπως λέει, να ευθυγραμμιστεί με τη νομιμότητα και να προβεί η Διοίκηση του Δήμου σε όλες εκέινες τις δράσεις για την φροντίδα των αδέσποτων.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Θέμη Σιδηρόπουλου, η οποία δεν απεστάλη στον “Π” αλλά παρ’όλ’αυτά την αναδημοσιεύουμε αυτούσια.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 

Κύριε Δήμαρχε, πιστώθηκε στον λογαριασμό του Δήμου , με κρατική επιχορήγηση πριν ένα μήνα, το ποσό των 7.500 Ευρώ.

Σκοπός του Υπουργείου, η σίτιση, η περίθαλψη και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τα οποία όμως πήρατε και δεν τα αποδώσατε.

Δεν συνεργαστήκατε με την Φιλοζωική του Δήμου Αλεξάνδρειας, το καταχράστε αυτό το ποσό αναίτια και αυθαίρετα.

Μέχρι σήμερα αποδώσατε στην Φιλοζωική μας Ομάδα , είκοσι σακιά τροφές για την σίτιση των αδέσποτων, που αναλογούν στο ποσό των 200 Ευρώ.

 

Κύριε Δήμαρχε, είχατε υποχρέωση εκ του νόμου, να μας παρέχεται φάρμακα και τροφές. Να στειρώσετε, να συνεργάζεστε με κατάλληλο κτηνίατρο και να είστε αρωγός στην εθελοντική προσπάθειά μας.

Αντί αυτού, αν και ήρθαμε πολλές φορές σε διάσκεψη, δείχνετε αμετάπειστος και αδιάφορος να αντιμετωπίσετε το υπάρχον πρόβλημα, με αποτέλεσμα: Σκυλιά ανέλεγκτα και πεινασμένα να βρίσκονται σε όλη την περιφέρεια του Δήμου μας, να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα , να γίνονται επιθετικά σκορπώντας το φόβο στους πολίτες και εσείς να κάνετε αστειάκια και ειρωνικά σχόλια.

Τα αδέσποτα είναι απορρίμματα της κοινωνίας, κείτονται στους τάφρους πεθαμένα , αναζητώντας ένα χάδι, ένα κομμάτι ψωμί.

 

Κύριε Δήμαρχε, είστε άπονος, την ίδια εχθρική στάση που δείχνετε στα ζώα, την δείχνετε και στους συμπολίτες σας που υποφέρουν, ποδοπατείτε κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπισμού, δεν παράγεται έργο.

Εγώ ως πρόεδρος της Φιλοζωικής ομάδας της πόλης, σας προειδοποιώ, δεν θα είστε ανέλεγκτος και στο απυρόβλητο. Όχι μόνο όταν θέλετε το ψηφαλάκι, θα αναλάβετε τις ευθύνες ως εκ του νόμου σας απορρέουν, αλλιώς διαπράττεται παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας .

 

Κύριε Δήμαρχε, από τον προϋπολογισμό του Δήμου όπως τον εγγράψατε, δεν ξοδέψατε τίποτα μέχρι σήμερα, ο χώρος φιλοξενίας των αδέσποτων στα σφαγεία, είναι ελεεινός και τρισάθλιος .

Μαζεύετε εκεί τα σκουπίδια του Δήμου, μολύνετε ο χώρος με τοξίνες, κόπρανα και ούρα ανακατεμένα με τα ζώα, χωρίς νερό τα ζώα και χωρίς τροφή .

Όσα σκυλιά μεταφέρατε στον χώρο, αυτά γέμισαν παράσιτα, αρρώστησαν, πέθαναν .

Κύριε Δήμαρχε, σας προτείναμε να βρούμε ένα χώρο του Δήμου, να μαζέψουμε τα αδέσποτα από όλους τους δρόμους , να τα φροντίσει η Φιλοζωική οργάνωση προωθώντας την υιοθεσία τους και έτσι να απαλλαγούν οι πολίτες από αυτό το βάσανο .

Απολύτως τίποτα , δεν ευθυγραμμίζεστε, δεν θέλετε , δεν μπορείτε, δεν ακούτε. Εμείς θα σας δείξουμε με δράσεις και στάση υπεύθυνη, ποια είναι η ορθολογική διαδικασία, προτάσσοντας τις αξιώσεις μας έγγραφα, και καταφεύγοντας στην νόμιμη διαδικασία .

Η προθεσμία σας για να ευθυγραμμιστείτε με την νομιμότητα θα είναι μια εβδομάδα! Ως πρόεδρος αυτής της Φιλοζωικής, έχω την νομική κατάρτιση και τα εχέγγυα, να προσφύγω στις δικαστικές αρχές και στο αρμόδιο Υπουργείο, ως ύστατη ενέργεια αποκατάστασης αυτής της αδικίας.

Ελπίζω την στάση μου να την υποστηρίξουν οι Δημότες μας, αφού μας αφορά όλους η διαφάνεια, ο τρόπος και η ποιότητα της ζωής μας.

 

Κύριε Δήμαρχε, δεν είμαστε ραγιάδες να διαφεντεύεται τη ζωή μας όπως θέλετε. Το κάρο θα πάει πίσω από το άλογο, επιτέλους το πετραδάκι ας πάει στο δικό σας το παπούτσι, μονίμως δεν θα κουτσαίνουμε εμείς με τις αυθαιρεσίες σας.

 

Μετά τιμής!!

Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής, Ευθύμιος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,

Απόστρατος Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top