Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
29 Ιουν 2020

Νέο δάπεδο στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Κλειδίου Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ήταν πριν κάποιους μήνες που γράψαμε στον ΠΟΛΙΤΗ για τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Πλατέος να αλλάξουν το δάπεδο του αύλειου χώρου του σχολείου, το οποίο εγκυμονούσε κινδύνους για τα μικρά παιδιά που φοιτούσαν εκεί.

Διακρίναμε την ενεργητικότητα και την αγωνιστικότητα τόσο της Προέδρου του Συλλόγου όσο και όλων των μελών. Στοιχεία που είναι απαραίτητα για να γίνει το οτιδήποτε και να μην μείνει στα λόγια. Με επιμονή και μεθοδικότητα τα μέλη του Συλλόγου κατάφεραν και συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό από λαχειοφόρες αγορές που διοργάνωσε το σχολείο. Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στο Δήμο της Αλεξάνδρειας ώστε να τους βοηθήσει στην ολοκλήρωση του έργου.

Και πράγματι με μεγάλες προσπάθειες, με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και πολλή εθελοντική εργασία, το έργο ολοκληρώθηκε.

Ο δήμος δημιούργησε την υποδομή στρώνοντας τσιμέντο σε όλο τον αύλειο χώρο περίπου 240 τ.μ. ενώ με τα χρήματα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος του Σχολείου τοποθετήθηκαν πλακίδια από καουτσούκ ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά όταν παίζουν.
Βέβαια δεν κατέστη δυνατόν να στρωθεί όλο το δάπεδο με πλακίδια αλλά οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τον επόμενο χρόνο.

Προχθές Κυριακή ήταν η μέρα που το έργο της αναβάθμισης του αύλειου χώρου ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση για τα παιδιά της επόμενης χρονιάς. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς, ο Πρόεδρος του Κλειδίου Μπαμπης Τσολάκης, τα μέλη του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η διευθύντρια του Σχολείου καθώς και πολλοί γονείς και παιδιά.

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Άσπα Βολογιάννη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του πολύ ωραίου έργου.
Ο αντιδήμαρχος κ. Δριστάς Στέφανος κατά την σύντομη τοποθέτησή του τόνισε ότι ο Δήμος στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να είναι έμπρακτα κοντά σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Κλειδίου κ. Τσολάκης Μπάμπης τόνισε τη σημασία του έργου ενώ παράλληλα άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει την ανάγκη για δημιουργια ενός μικρού δικτύου πεζοδρόμων στο χωριό.

DSC 0001

DSC 0002

DSC 0003

DSC 0005

DSC 0007

DSC 0009

DSC 0010

DSC 0012

DSC 0017

DSC 0020

DSC 0022

DSC 0024

DSC 0026

DSC 0027

 

DSC 0030

DSC 0032

DSC 0033

DSC 0035

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top