Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Σεπ 2020

Ευχές Ι. Κιρκιλιανίδη για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά που θα έχει πολλές δυσκολίες, αφού το δεύτερο κύμα της πανδημίας μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις ελλείψεις που ήδη υπήρχαν στα σχολεία μας, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη λειτουργία τους.

Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και προσωπικό καθαριότητας διεκδικούν τα αυτονόητα για την ασφάλεια και την υγιεινή, αφού τα σχολεία ανοίγουν με υπεράριθμα τμήματα τη στιγμή που στο νομό μας απαγορεύονται οι συναθροίσεις πολιτών άνω των εννέα ατόμων, με μειωμένο και ανεπαρκές προσωπικό καθαριότητας μερικής απασχόλησης και με υγειονομικά πρωτόκολλα που δύσκολα θα μπορέσουν να τηρηθούν στις σχολικές μονάδες. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση άμεσα, ώστε να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες στα σχολεία μας.

Τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Αξίζουμε Καλύτερα» κι εγώ προσωπικά ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς Ευχόμαστε σε μαθητές και μαθήτριες, σε εκπαιδευτικούς και γονείς ψυχική δύναμη, υπευθυνότητα και υπομονή για μια νέα δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά!!!

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top