Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
23 Σεπ 2020

Βεβαιώνει οφειλές η ΔΕΥΑΑΛ Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μία από τις προτεραιότητες του νέου Προέδρου της ΔΕΥΑΑΛ Σωτήρη Τόκα είναι η μείωση των οφειλών των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑΑΛ. Στην πάροδο των τελευταίων χρόνων οι ανείσπρακτες οφειλές προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης έχουν ανέλθει σε πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που δυσχεραίνει το σημαντικό έργο της ΔΕΥΑΑΛ.

Υπάρχουν βέβαια οι περιπτώσεις πολιτών που βρέθηκαν σε μια δύσκολη οικονομική θέση αδυνατώντας να πληρώσουν κάποιους λογαριασμούς. Πολλοί εξ αυτών έχουν ρυθμίσεις τις οφειλές τους ή προσπαθούν να τις εξοφλήσουν στην πορεία.

Υπάρχουν όμως και αρκετοί “στρατηγικοί κακοπληρωτές”, οι οποίοι δεν πληρώνουν ποτέ... Αυτοί οι εκ συστήματος “μπαταχτσήδες” αποτελούν μεγάλο βάρος για τη ΔΕΥΑΑΛ ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα άδικο καθεστώς εις βάρος των καλοπληρωτών.

Η ΔΕΥΑΑΛ προκειμένου να εισπράξει ένα μέρος των ανείσπρακτων οφειλών που υπάρχουν έχει αρχίσει και βεβαιώνει οφειλές στην Εφορία. Ήδη κάθε εβδομάδα στέλνονται αρκετά ειδοποιητήρια προς τη ΔΟΥ Βέροιας ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.
Είναι δυστυχώς ο μόνος τρόπος ώστε να επιβληθεί ο νόμος και να συμμορφωθούν κάποιοι που αλλιώς δεν συμμορφώνονται.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top