Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Ιαν 2021

1ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας: Απογραφή στρατεύσιμων (έτος γεν. 2003)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024 (γεννημένοι το έτος 2003), έχουν υποχρέωση να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) από 02 Ιανουαρίου 2021 έως και 31 Μαρ 2021. 
 

1. Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr  πατώντας εδώ, και προϋποθέτει οι στρατεύσιμοι να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και κωδικούς taxisnet. Οι σχετικές οδηγίες για την ηλεκτρονική κατάθεση του Δελτίου Απογραφής είναι διαθέσιμες εδώ.
Σημείωση: για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής θα πρέπει να φροντίσετε ώστε ο απογραφόμενος να έχει αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης στο taxis 
2. Εναλλακτικά οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2024, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κοροναϊού Covid-19, μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής προσερχόμενοι σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για τους διαμένοντες στην Ελλάδα, ή Ελληνική Προξενική Αρχή για τους διαμένοντες στο εξωτερικό. Οι σχετικές οδηγίες είναι διαθέσιμες εδώ.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το ΚΕΠ Αλεξάνδρειας για περισσότερες πληροφορίες και για κλείσιμο των ραντεβού είναι: 2333350200 - 2333350204
3. Συνημμένα, επισυνάπτουμε το έντυπο οδηγιών ώστε να καταστεί γνωστό -το περιεχόμενο τους - τόσο στους γεννηθέντες το έτος 2003, όσο και στους οικείους τους.
4. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση υποβολής του απογραφικού δελτίου μέσω ΚΕΠ οι απογραφόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν 
α. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, 
β. Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ, ή άλλο Δημόσιο έγγραφο στο οποίο αναγράφεται ο ΑΦΜ
γ. Βεβαίωση ΑΜΚΑ, ή άλλο Δημόσιο έγγραφο στο οποίο αναγράφεται ο ΑΜΚΑ
δ. καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια σχετική πάθηση (μόνο για όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας). 
5. Οι διαμένοντες στο εξωτερικό εφόσον δεν διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.
6. Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως αν διαμένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (E-mail).
7. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Στρατολογική Υπηρεσία  στα τηλ.2313320921,-928,-930,-942, -951 και να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα www.stratologia.gr.
 

ΟΔΗΓΙΕΣ_ΑΠΟΓΡΑΦΗ_ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ_2024.pdf

Από τη Διεύθυνση του 1ου ΓΕ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 225 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top