Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
29 Ιαν 2021

Βέροια: Ελαιοχρωματισμοί σε σχολικά και δημοτικά κτίρια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σε εργασίες ελαιοχρωματισμού προσόψεων και εσωτερικών χώρων σε Σχολικά και Δημοτικά κτίρια προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμένων επισκευών στην εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Δημοτικών και Σχολικών Κτιρίων».


Πρόκειται για ενέργειες που ολοκληρώθηκαν και αφορούν σε εξωτερικές βαφές στις προσόψεις των Κοινοτήτων Τριποτάμου και Πολυδενδρίου όπως και στο 8ο Νηπιαγωγείο Βέροιας ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ανάλογο έργο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου.
Επιπρόσθετα, τους τελευταίους τρεις μήνες πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί εξ ολοκλήρου (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) στα παρακάτω σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βέροιας: 7ο Δημοτικό, 3ο & 4ο Λύκειο, 5ο Λύκειο, Σχολείο Ειδικής Αγωγής, Γυμνάσιο Μακροχωρίου και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.

Εξάλλου, στις 22 Ιανουαρίου 2021 υπογράφηκε σύμβαση για το έργο με τίτλο «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας» μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βέροιας, Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και της εταιρείας ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε.

Οι εργασίες Συντήρησης Σχολικών και Δημοτικών Κτιρίων πραγματοποιούνται από μόνιμους και συμβασιούχους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας. Η χρηματοδότηση προέρχεται από την ΣΑΤΑ Σχολείων και από έσοδα του Δήμου για συνολικά 90 Σχολικές Μονάδες και 60 Δημοτικά Κτίρια.

8ο Νηπιαγωγείο

8ο Νηπιαγωγείο 1

Κοινότητα Πολυδενδρίου

Κοινότητα Πολυδενδρίου 1

Κοινότητα Τριποτάμου

Κοινότητα Τριποτάμου 1

Κοινότητα Τριποτάμου 2

 

#PressGreece

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 270 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top