Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι

300x600 R021

17 Μαϊ 2013

Στις 27 Μαϊου αρχίζει η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑ αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία το δημοτικό ανοιχτό κολυμβητήριο στις 27 Μαΐου ημέρα Δευτέρα. Ηδη από χθες 13 Μαΐου άρχισαν οι εγγραφές και κατά πληροφορίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα από γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Εν τω μεταξύ το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ ψήφισε την δαπάνη των 4.500 ευρώ για την εξασφάλιση υλικών απολύμανσης της πισίνας (χλώριο κλπ) καθώς επίσης και την πίστωση για τον καθαρισμό της πισίνας πριν γεμίσει με νερό.

 

Στο δημοτικό Κολυμβητήριο λειτουργούν δύο θερμαινόμενες κολυμβητικές δεξαμενές, μία 50 μέτρων με 8 διαδρόμους και μία πισίνα εκμάθησης.

Το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του κολυμβητηρίου ανέρχεται σε δέκα άτομα δηλαδή δύο ναυαγοσώστες, δύο νοσηλεύτριες, τρεις καθαρίστριες, μία υπάλληλο για διοικητικές εργασίες και δύο γυμναστές.

Ο χρόνος λειτουργίας του κολυμβητηρίου θα φτάσει τους πέντε μήνες όπως έγινε και το 2012 ενώ το 2011 είχε  λειτουργήσει περίπου τρεις μήνες.

Σχετικά με το αντίτιμο για την απόκτηση κάρτας μέλους για την χρήση του κολυμβητηρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ είχε δηλώσει ότι πρόθεση του Δ.Σ της ΚΕΔΑ είναι να ισχύσει το ίδιο ποσόν που ίσχυσε  και το 2012.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΕΓΓΡΑΦΗΣ:

 

ΝΕΑ ΜΕΛΗ:

1. Αίτηση εγγραφής – Υπεύθυνη δήλωση ( προσκομίζεται από τα γραφεία του Κολυμβητήριου)

2. Δύο φωτογραφίες.

3. Ιατρική γνωμάτευση από Καρδιολόγο ή Παθολόγο ή Παιδίατρο αν πρόκειται για παιδί, στην οποία να φαίνεται ότι είναι υγιής, ικανός ή ικανή προς άθληση και ότι δεν πάσχει από κάποιο δερματολογικό νόσημα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

1. Αίτηση εγγραφής – Υπεύθυνη δήλωση ( προσκομίζεται από τα γραφεία του Κολυμβητήριου)

2. Ιατρική γνωμάτευση από Καρδιολόγο ή Παθολόγο ή Παιδίατρο αν πρόκειται για παιδί, στην οποία να φαίνεται ότι είναι υγιής, ικανός ή ικανή προς άθληση και ότι δεν πάσχει από κάποιο δερματολογικό νόσημα.

 Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από 13/05/2013 στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (οδός Βεροίας)  και στο  τηλ. 23330-25390 & 53451.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Νίκος Φ. Σουρλόπουλος

Πτυχιούχος Φιλοσοφίας και Πολιτικών Επιστημών

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Emvolio GIF 300 x 600

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 928 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top