Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
27 Φεβ 2014

Σπυρίδης: Ο δήμος να στρέψει το ενδιαφέρον του στην Κοινωνική Πρόνοια Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" κ. Γιώργος Σπυρίδης στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που είναι δημοτικός σύμβουλος έκανε πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις στις δημοτικές συνεδριάσεις.

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στις παρεμβάσεις του ήταν η επιμονή του στην ανάγκη ο Δήμος να στρέψει το ενδιαφέρον του στην κοινωνική πρόνοια.

Κατά τη συζήτηση  του προϋπολογισμού του 2014 ο κ. Σπυρίδης επεσήμανε στη διοίκηση να θέσει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και αυτό βέβαια θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στον προϋπολογισμό με συγκεκριμένα κονδύλια.

Ο κ. Σπυρίδης αναφέρθηκε στο Κοινωνικό Παντοποωλείο που ήδη ξεκίνησε στο Δήμο Αλεξάνδρειας και το οποίο είναι τόσο μεγάλο ως έργο που όσο το απλώνεις και καλύπτεις ανάγκες συμπολιτών μας, άλλο τόσο αυτές αυξάνονται.

Επίσης επεσήμανε στο δήμαρχο κ. Δημητριάδη την ανάγκη για τη δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων, οι οποίοι ήδη έχουν στηθεί σε γειτονικούς δήμους και όπου μπορούν οι άνεργοι οικογενειάρχες να απασχοληθούν εξασφαλίζοντας τα προς το ζην.

Υπάρχει μεγάλο πεδίο δράσης στον τομέα αυτό για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την οικονομική κρίση, είπε ο κ. Σπυρίδης, η οποία κρίση φέρει το ονοματεπώνυμο αυτών που υπογράφουν τα μνημόνια και στη συνέχεια τα εκτελούν.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 315 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top