Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
27 Φεβ 2014

Οι βροχοπτώσεις "ζέσταναν"... το προεκλογικό κλίμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Οι βροχοπτώσεις της Κυριακής “ζέσταναν” το προεκλογικό κλίμα με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γκυρίνη να κατηγορεί την Διοίκηση για διοικητικό κενό και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ. Τζίλα να κατηγορεί τον κ. Γκυρίνη για Λαικισμό και Δημαγωγία. Διαβάστε παρακάτω τις επιστολές του κ. Γκυρίνη και του κ. Τζίλα.
 
 
Η νεροποντή της Κυριακής κατέδειξε το διοικητικό κενό στο Δήμο Αλεξάνδρειας
 
Η νεροποντή της Κυριακής έδειξε με τον πιο παραστατικό τρόπο την διοικητική ανεπάρκεια στον δήμο Αλεξάνδρειας και πλέον κατέδειξε και στον πιο καλοπροαίρετο συμπολίτη ότι υπάρχει διοικητικό κενό. Ο φερόμενος ως δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης έχοντας άλλες προτεραιότητες όπως οι εργολαβίες έργων ύψους πολλών εκατομμυρίων που δίνονται σε φίλους και συνεργάτες δημοτικούς του συμβούλους, δεν βρήκε καθόλου χρόνο να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα μιας ολόκληρης περιοχής πέριξ της πλατείας Ελευθερίας στην Αλεξάνδρεια που είχε πληγεί πέρυσι τέτοια μέρα από νεροποντή.
Έτσι και φέτος, κατά τραγική ειρωνεία, δυο μέρες πριν την καταστροφική 25η  Φεβρουαρίου, η περιοχή κινδύνευσε και πάλι και σήμανε συναγερμό στους ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων που έσπευσαν έντρομοι στα μαγαζιά τους για να τα σώσουν από τα νερά που είχαν κατακλύσει την περιοχή.
Ένας χρόνος μετά την καταστροφή και η διοίκηση Δημητριάδη δεν έκανε τίποτα απολύτως προς την κατεύθυνση της οριστικής επίλυσης του προβλήματος που είναι πολυπαραγοντικό. Περιορίστηκε μόνον στον καθαρισμό των φρεατίων, μια ενέργεια που επιβάλλεται να είναι καθημερινή ρουτίνα των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.
Ο δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων και των πανηγυριών δεν φρόντισε να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Δεν φρόντισε να σχεδιάσει και να εντάξει το αντιπλημμυρικό θέμα σε κάποιο πρόγραμμα. Γιατί;
Εμείς, ως παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε δημόσια και υπεύθυνα ότι θα σχεδιάσουμε, θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε το έργο αυτό θωρακίζοντας την πόλη της Αλεξάνδρειας από νεροποντές τέτοιας έντασης. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη.
 
Για την παράταξη
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας
 
 
 
Στο ολισθηρό μονοπάτι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας ο κ. Γκυρίνης
 
Αλεξάνδρεια 25/02/2-14
 
Κάθε άλλο παρά ορθός είναι ο δρόμος που διάλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π. Γκυρίνης στην απέλπιδα προσπάθειά του να γίνει Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.
 
Ούτε λίγο ούτε πολύ ψάχνει να βρει κάποια αιτία, κάποια ασήμαντη αφορμή, κάποια παρωνυχίδα, κάποιο αβάσιμο έως ανύπαρκτο στοιχείο για να κατευθύνει αμέσως τα βέλη του εναντίον του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη.
Το οπλοστάσιο του κ. Γκυρίνη είναι έτοιμο με προκατασκευασμένες καταγγελίες και με χαλκευμένες, ξύλινες αντιπολιτευτικές εκφράσεις, που όλος ο κόσμος τις γνωρίζει μια και τις έμαθε από κάποια έντυπα που πρόσφατα κυκλοφόρησαν με μοναδικό σκοπό την παρουσία τους στις επερχόμενες εκλογές.
Δεν ασκείται έτσι η πολιτική κύριε Γκυρίνη. Δεν ασκείται η πολιτική με συνεχείς επαναλήψεις ανυπόστατων κατηγοριών και με επανάληψη επιθέσεων που δεν εδράζονται στην κοινή λογική και στην υπάρχουσα πραγματικότητα.
 
Ας πούμε όμως λίγα πράγματα. Η έντονη βροχόπτωση της Κυριακής διήρκησε από την ένατη μέχρι την δέκατη ώρα περίπου το βράδυ. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Τζίλας Γεώργιος ήταν παρών στην πλατεία Ελευθερίας από τους πρώτους ύστερα από εντολή του κ. Δημάρχου όπως αντιλαμβάνεστε. Μαζί του και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Περνετζής Αργύριος και όλοι οι διαθέσιμοι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης με σκοπό να παρακολουθήσουν και να συντονίσουν κάποια παρέμβαση αν υπήρχε ανάγκη.
 
Την επόμενη μιάμιση ώρα η βροχή λιγόστεψε, το στραγγιστικό σύστημα λειτούργησε κανονικά, αφού τα φρεάτια και οι αγωγοί, κατά ομολογία και του κ. Γκυρίνη ήταν καθαρισμένα, κι έτσι στις 11:00 δεν υπήρχαν νερά στη περιοχή της  Πλατείας Ελευθερίας, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
 
Ο κ. Γκυρίνης βέβαια και όλοι όσοι τον ακολουθούν και του συμπαραστέκονται είδαν «έντρομους πολίτες» να τρέχουν να σώσουν την περιουσία τους από τα νερά που είχαν κατακλύσει την περιοχή κλπ κλπ, που μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξάνδρειας, σε ερώτηση των υπευθύνων της ιστοσελίδας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΓΙΔΑΣ», στην οποία ο κ. Γκυρίνης ανάρτησε την καταγγελία του, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, που, κατά τον κ. Γκυρίνη κινδύνευαν να χάσουν τις περιουσίες τους, φυσικά.
Εσείς οι πολίτες λοιπόν, όλοι οι καλοπροαίρετοι δημότες τι συμπέρασμα βγάζετε; Κάποιος ασφαλώς δε λέει την αλήθεια και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με έναν μοναδικό σκοπό που διακρίνουμε στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης που λέει:
«Εμείς ως παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε δημόσια και υπεύθυνα ότι θα σχεδιάσουμε, θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε το έργο αυτό θωρακίζοντας την πόλη της Αλεξάνδρειας από νεροποντές τέτοιας έντασης. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη».
 
Η αυριανή Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας χρησιμοποίησε τέσσερα «θα» σε δύο αράδες κείμενο αυτό λέει πολλά!!! Κι όσο για τους θώρακες πρέπει να τονίσουμε ότι αυτοί αποτελούσαν ένα οπλικό σύστημα του παρελθόντος και σήμερα δε χρειαζόμαστε ασφαλώς!!!
Οι δημότες της Αλεξάνδρειας ξέρουν και καταλαβαίνουν!!!
 
Για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας
Τζίλας Γεώργιος
Πρόεδρος ΔΕΥΑ 
Αλεξάνδρειας
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top