Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
07 Μαρ 2014

Πρώτο ενημερωτικό site της Αλεξάνδρειας opolitis.gr σύμφωνα με το alexa traffic rank

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πρώτο ανάμεσα στα site  της Αλεξάνδρειας αναδείχτηκε αυτή την εβδομάδα η ιστοσελίδα του ΠΟΛΙΤΗ opolitis.gr σύμφωνα με την εφαρμογή του alexa.com που μετράει τη δημοτικότητα όλων των ιστοσελίδων της Ελλάδας και του κόσμου.

Επίσης σημαντικά είναι τα ποιοτικά στοιχεία, που μετρά η εφαρμογή και τα οποία δείχνουν την αφοσίωση και την αγάπη των αναγνωστών του ΠΟΛΙΤΗ.gr

Για παράδειγμα ο μέσος χρόνος που περνάει ημερησίως ένας αναγνώστης  του opolitis.gr στην ιστοσελίδα φθάνει τα 26:44 λεπτά, πολύ υψηλός σε σχέση με άλλες σελίδες. Επίσης ο κάθε αναγνώστης του opolitis.gr διαβάζει ημερησίως 11 θέματα της ιστοσελίδας μας, επίσης πολλά συγκριτικά με άλλα site.

Τα στοιχεία αυτά μας χαροποιούν περισσότερο από την πρωτιά που κατακτήσαμε γιατί αποδεικνύουν μια σχέση βαθύτερη με τους αναγνώστες μας την οποία θα συνεχίσουμε και θα την ενισχύσουμε.

Κάποιοι βέβαια πειράχτηκαν από την είδηση της πρωτιάς του ΠΟΛΙΤΗ.gr και άρχισαν να γράφουν λίβελους.

Ας μη το παίρνουν κατάκαρδα. Ο δρόμος της δημοσιογραφίας είναι μεγάλος και έχει πολλές στροφές. Αν θέλουν να μείνουν στο χώρο θα πρέπει να επενδύσουν στη διάρκεια και να μην πειράζονται τόσο από τις επιτυχίες των άλλων. Άλλωστε ο ανταγωνισμός μας κάνει όλους καλύτερους.

Εμείς στον ΠΟΛΙΤΗ το γνωρίζουμε αυτό γιατί είμαστε στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας από το 1991. Είδαμε πολλούς να έρχονται σαν κομήτες και άλλους τόσους να φεύγουν. Το ίδιο θα ισχύσει και στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Η συνεχής δουλειά όμως και ο σεβασμός σε όλους, ακόμα και τους ανταγωνιστές σου είναι απαραίτητο στοιχείο. Η αλαζονεία δείχνει έλλειψη πολιτισμού και δεν σε πάει μακριά.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 227 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top