Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
28 Μαρ 2014

Χωρίς νικητή το debate των 4 υποψηφίων Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Άνευρο και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το χθεσινό debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Αλεξάνδρειας στο ΤV ΕΓΝΑΤΙΑ.
Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στους υποψηφίους δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τον προεκλογικό τους  λόγο και περιορίστηκαν σε μεμονωμένα θέματα δευτερευούσης σημασίας όπως το θέμα των Γυμνασίων Τρικάλων -Πλατέος, του συμπαραστάτη του δημότη, του αν έχει ή όχι το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ η παράταξη του κ. Σπυρίδη και αν ο κ. Αλευράς συμμερίζεται την άποψη του ΚΚΕ για έξοδο της Ελλάδος από την Ευρώπη.
Ενδιαφέρουσες εξαιρέσεις στη συζήτηση μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την ολιγόλεπτη τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Δημητριάδη για την οικονομική ευρωστία του Δήμου Αλεξάνδρειας που συγκαταλέγεται στους 20 πιο εύρωστους δήμους της Ελλάδας με 50 εκατομμύρια ευρώ σε έργα και έτοιμες μελέτες για ακόμα περισσότερα έργα την επόμενη περίοδο.
Από τις απαντήσεις του κ. Γκυρίνη ξεχώρισε η πρότασή του για δημιουργία ενός “καλαθιού” προιόντων της περιοχής, τα οποία η διοίκηση του δήμου θα έπρεπε να προβάλλει στο εξωτερικό.
Ο κ. Σπυρίδης τόνισε την ανάγκη για ανατροπή του συστήματος της εξουσίας που εκφράζουν οι δύο “μεγάλοι” υποψήφιοι ενώ ο κ. Αλευράς μίλησε ακόμα μία φορά για τα νερά του κάμπου. 
 
Νικητής στο debate δεν υπήρχε γιατί πολύ απλά δεν έγινε “παιχνίδι”. 
Ο κ. Δημητριάδης φάνηκε ότι γνωρίζει καλά τα θέματα του Δήμου με την εμπειρία των πολλών χρόνων ενασχόλησής του με τα κοινά.
Ο κ. Γκυρίνης είχε έναν “αέρα” στις τοποθετήσεις του αν και οι ερωτήσεις τον πριμοδοτούσαν.
Αντίθετα ο κ. Σπυρίδης δέχτηκε πιο δύσκολες ερωτήσεις αλλά τα κατάφερε αρκετά καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Αλευρά.
Τελικά όπως ισχύει και στα debate των πολιτικών αρχηγών, δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να βοηθήσει τους δημότες να σχηματίσουν γνώμη για τις απόψεις των υποψηφίων για το μέλλον του δήμου.
 
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top