Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
30 Μαρ 2014

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 1η  του μηνός Απριλίου του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα13:00 μ.μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης, των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών (σιδηρικών) συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων.
 2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για “Υλικά  συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων -  Προμήθεια ξυλείας για την επισκευή παγκακιών του Δήμου”.
 3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια παγκακιών  για τις πλατείες  και τα πάρκα του Δήμου.
 4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης  για την “ Προμήθεια λιπασμάτων ”.
 5. Γνωμοδότηση για τη λήψη απόφασης επί της ένστασης της εταιρείας Λ.Μ.Ν. Α.Τ.Ε.Ε. κατά των πρακτικών ανοικτού διαγωνισμού του έργου με τίτλο “ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ” και έγκριση ή μη πρακτικών του ως άνω ανοικτού διαγωνισμού.
 6. Λήψη απόφασης επί ενστάσεως  και έγκριση του αποτελέσματος πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών ελαιοχρωματισμού για τα κτίρια του Δήμου.
 7. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπάνης κατασκευής του έργου, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ” (Α.Μ. 44/2014).
 8. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου “ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ” (Α.Μ. 8/2014).
 9. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου  (αφορά υπόθεση Ευάγγελου Μυλωνά).
 10.  Λήψη απόφασης  για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (αφορά υπόθεση Ιωάννη Μαλιόγλου).
 11.  Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
 12.  Έγκριση έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης δικτύου ΦΟΠ.
 13.  Λήψη απόφασης  για την διάθεση πίστωσης για  την προμήθεια “ φυτών και δενδρυλλίων ”.
 14.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κάδων.
 15.  Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης, ψήφιση (διάθεση) της σχετικής πίστωσης και απ΄ευθείας ανάθεση κατασκευής του έργου “ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ  ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ” (Α.Μ. 34/2014).
 16.  Εισήγηση για απόφαση περί έγκρισης των πρακτικών του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ελαστικών μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων.
 17.  Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια “ επίπλων και σκευών ” (κάθετων περσίδων και ρολοκουρτίνας).
 18.  Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την συντήρηση αντλιοστασίων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
 19.  Λήψη απόφασης  για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Τ.Κ. Νησίου Δήμου Αλεξάνδρειας.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 208 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top