Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
31 Μαρ 2014

Δωρεάν εξετάσεις τηλειατρικής στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Δήμος μας συμμετέχει στο Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους. Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από τη νοσηλεύτρια του «Κέντρου Στήριξης Ρομά κι Ευπαθών Ομάδων» της Κοινωϕελή Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.), στο πλαίσιο του Προγράμματος Τηλεϊατρικής, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογραϕήματα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, καθώς και μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο.

Οι εξετάσεις αυτές αποστέλλονται αυτόματα στους ειδικευμένους Ιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι ελέγχουν τις εξετάσεις του ασθενή και αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.

Το συντονισμό για την υλοποίηση του Προγράμματος Τηλεϊατρικής από πλευράς Δήμου έχει ο αρμόδιος σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής, Αντιδήμαρχος κος Βασιλόπουλος Δημήτριος. Την ιατρική παρακολούθηση του προγράμματος έχουν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας κος Ρούσος Κωνσταντίνος, Ειδικός Παθολόγος και η κα Τζιάρα Ελένη, Γενικός Ιατρός.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και συμμετέχουν επιπλέον σε αυτό το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής της Υγείας και η εταιρεία Vidavo.

Για περισσότερες πληροϕορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής της Vodafone μπορείτε να τηλεϕωνήσετε στο 23330-53045/53072. Οι εξετάσεις θα γίνονται στο «Κέντρο Στήριξης Ρομά κι Ευπαθών ομάδων» που βρίσκεται στη Πλατεία Παπαντωνίου, Αλεξάνδρεια από τη Τρίτη 1 /4 έως την Τετάρτη 9/4 και ώρες από 09.00πμ έως 13:00. (τηλ. Επικοινωνίας 2333023114).

Οι υπηρεσίες παρέχονται στους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας δωρεάν.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top