Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
31 Ιαν 2015

Επιλογή συμπαραστάτη του δημότη - Ωρα ευθύνης για τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΥ
 
Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου της Αλεξάνδρειας καλείται στην συνεδρίαση της Δευτέρας να επιλέξει τον Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης.
Η επιλογή  αυτή φέρνει τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη ενώπιον των προεκλογικών του δεσμεύσεων και από τον τρόπο που θα διαχειρισθεί το θέμα θα διαφανεί  και η συνέπεια του στα όσα προεκλογικά λέει και σ’αυτά που μετεκλογικά  πράττει. 
Ο κ. Γκυρίνης προεκλογικά είχε δηλώσει ότι μέχρι τώρα οι δήμαρχοι δεν επιδίωκαν  την επιλογή του Συμπαραστάτη διότι φοβούνται ότι έτσι θα προσθέσουν έναν ακόμα «μπελά» στο κεφάλι τους.  Αντίθετα ο ίδιος πιστεύει ότι ο Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης είναι ένα πολύ καλό εργαλείο που βοηθάει τόσο τους  δημότες όσο και την διοίκηση του δήμου στο ξεπέρασμα των αδιεξόδων που παρουσιάζονται.
Επίσης ο κ. Γκυρίνης πιστεύει ότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η διοίκηση  να υποστηρίξει για  Συμπαραστάτη του δημότη κάποιον στην λογική της «εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων» όπως έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος κ. Δημητριάδης  που υποστήριξε  τον «κολλητό του» Κώστα  Καρέλη ο οποίος όμως  καταψηφίστηκε  από την αντιπολίτευση διότι κανένας δεν θέλει για Συμπαραστάτη του δημότη ένα άτομο που είναι το δεκανίκι  του δημάρχου. 
 
Ο  σημερινός δήμαρχος κ. Γκυρίνης  απαλλαγμένος , προφανώς, από τις «αγκυλώσεις» του προκατόχου του φαίνεται ότι θέλει να κάνει την υπέρβαση που έκανε και ο  δήμαρχος Αθηνών κ. Καμίνης υποστηρίζοντας για Συμπαραστάτη του δημότη έναν νέον άνθρωπο με  εμπειρία στα δημοτικά πράγματα, με γνώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, με ευρύτητα αντιλήψεων  και  χωρίς φυσικά να τον βαρύνουν «αυτοδιοικητικές «αμαρτίες»  του παρελθόντος. 
 
Είναι  αδιανόητο, εν έτη 2015, όπου ολόκληρος ο Δυτικός κόσμος διοικείται από την γενιά των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων, εμείς εδώ  να επιλέγουμε και να ψηφίζουμε  εβδομηντάρηδες και ογδοντάρηδες.
 
Προεκλογικά ο κ Γκυρίνης είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αγνοήσει τα  προεκλογικά «γραμμάτια» που μπορεί να υπάρχουν, και βάζοντας νερό στο κρασί του, όπως είπε , θα υποστηρίξει για Συμπαραστάτη του δημότη άτομο που θα προταθεί ακόμα και από την αντιπολίτευση.
 
Για να δούμε τί θα γίνει τη Δευτέρα.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 382 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top