Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
08 Ιουλ 2015

Στην Αθήνα ο Π. Γκυρίνης στη γενική συνέλευση Δημάρχων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση Δημάρχων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη, 9 Ιουλίου θα βρεθεί ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κυρίου Γ. Πατούλη.

Την έκτακτη Γενική συνέλευση θα απασχολήσουν:

  • Οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ελληνική οικονομία και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η αναστολή λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος σε κρίσιμους τομείς, όπως ο τουρισμός κι η επιχειρηματικότητα.

  • Τα προβλήματα χρηματοδότησης σε έργα και παρεμβάσεις χρηματοδοτούμενα από Ευρωπαϊκά προγράμματα.

  • Η μελλοντική βιωσιμότητα της λειτουργίας κρίσιμων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών των Δήμων, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ

  • Η διασφάλιση της ύπαρξης ενός αποτελεσματικού δικτύου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

  • Διατύπωση προτάσεων που θα μετουσιωθούν σε πολιτικές που θα δίνουν διεξόδους στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις, θα στηρίξουν την απασχόληση, θα διευκολύνουν τη λειτουργία των Δήμων και θα υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό τους έργο.

 

Ο Δήμαρχος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση για το θέμα:

Αύριο Πέμπτη θα συναντηθούμε οι δήμαρχοι της χώρας στην Αθήνα για να συζητήσουμε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της χώρας οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον του τόπου μας.

Το δημοψήφισμα ανήκει στο παρελθόν και οφείλουμε όλοι να προχωρήσουμε ενωμένοι για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατόν για την χώρα μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση η οποία είναι η πρώτη μας προτεραιότητα θα πρέπει να συζητηθεί με λεπτομέρειες στη συνάντηση που θα έχουμε στην Αθήνα για να μπορέσει να λειτουργήσει ο κάθε Δήμος από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο.

Θέλω να πιστεύω ότι οι διεργασίες θα είναι τέτοιες ώστε να ευνοηθεί η τοπική αυτοδιοίκηση και κατ΄ επέκταση ο δικός μας Δήμος, ο Δήμος Αλεξάνδρειας.”

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 570 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top