Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
05 Φεβ 2016

Άποψη: Όλο το Ρουμλούκι ήταν στο μπλόκο του Νησελίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ημέρα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, θα μείνει στην τοπική ιστορία ως ημέρα που ο Ρουμλουκιώτικος λαός αποφάσισε να εγκαταλείψει την παρατεταμένη ηττοπάθειά του και να πάρει ο ίδιος την τύχη του στα χέρια.

Αυτήν την μέρα στο μπλόκο του ΝΗΣΕΛΙΟΥ δεν υπήρχαν μόνον αγρότες όπως θα περίμενε κανείς και όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Σ'αυτό το μπλόκο έδωσαν το βροντερό παρόν όλοι οι Ρουμλουκιώτες όλων των επαγγελματικών τάξεων και όλων των ηλικιών.

 Είδαμε αγρότες με ροζιασμένα χέρια που έφαγαν την ζωή τους στα χωράφια και ΤΩΡΑ αντί να ξεκουρασθούν λίγο, τους ζητάει η Κυβέρνηση να τους πάρει και την ψυχή τους. Είδαμε νέους αγρότες που αποφάσισαν να μείνουν στην γεωργία για να μην ερημώσει η Πατρίδας μας και ΤΩΡΑ βλέπουν να τους εμπαίζουν οι Κυβερνώντες.

Είδαμε σαστισμένους τους εμπόρους να είναι εκεί στο μπλόκο, με τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες τους λογιστές, τους γεωπόνους και τους εκπροσώπους από κάθε επαγγελματική τάξη.

 

Είδαμε εκεί στο μπλόκο του ΝΗΣΕΛΙΟΥ όλο το ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΠΑΡΩΝ και αποφασισμένο να αγωνισθεί με κάθε τρόπο για να αποτρέψει την επερχόμενη καταστροφή που σχεδιάζουν κάποιοι από τις ΒΡΥΞΕΛΕΣ , με την υπογραφή την δικής μας Κυβέρνησης.

Τούτη η μέρα θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες γκρίζες μέρες γιατί ο λαός του Ρουμλουκιού αποφάσισε να ενώσει τα κομμάτια του... και σαν μια γροθιά να κάνει πέρα κόμματα και αποκόμματα, βουλευτές και κομματαρχίσκους.

Το Ρουμλούκι με ατμομηχανή τους αγρότες μπορεί να ξαναζήσει την ευημερία του, όπως την ζήσαμε σε περασμένες δεκαετίες πριν ακόμα πέσει θύμα του κομματικού φανατισμού και κάποιων λαμόγιων αγροτοπατέρων.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

proioy fani

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 179 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top