Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

Αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Αποδέχομαι
14 Μαϊ 2016

Μαθητές και αγρότες θύματα των κομμάτων και των τοπικών αρχόντων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Άρθρο του Φίλιππα Σουρλόπουλου

Οι αγρότες του Ρουμλουκιού έπεσαν θύματα των κομμάτων, των βουλευτών και των συνεταιριστών, οι οποίοι κατάφεραν να οδηγήσουν στην χρεοκοπία και στο κλείσιμο την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές του πρώην δήμου Πλατέος έπεσαν θύματα των πρώην προέδρων Κοινοτήτων, των δημάρχων, των βουλευτών και των νομαρχών με αποτέλεσμα σήμερα να φοιτούν σε Γυμνάσια με αίθουσες χωρισμένες με νοβοπάν ή χωρίς καθηγητές , κλπ κλπ.

Οι μαθητές της Αλεξάνδρειας έπεσαν θύματα κάποιου δημάρχου που δεν μπόρεσε να απορροφήσει χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να αποκτήσουμε και εμείς υπερσύγχρονο Γυμνάσιο και Δημοτικό όπως έκαναν άλλοι δήμαρχοι σε γειτονικούς δήμους, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού Αλεξάνδρειας να παρακολουθούν μαθήματα μέσα σε λυόμενα κτίσματα και σε χωρισμένες αίθουσες με νοβοπάν.

Και σήμερα ακόμα γονείς, καθηγητές και τοπικοί άρχοντες περιχαρακωμένοι στα τοπικιστικά τους..., δεν θέλουν να δουν κατάματα την αλήθεια και αρνούνται πεισματικά κάθε συγχώνευση ή ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού που θα είχε ως αποτέλεσμα την άρτια λειτουργία των σχολικών μονάδων και επωφελεία των μαθητών.

Σ. Φ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 301 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τελευταια Νεα

Top