Μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα, μουσική και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5/2/2026 στις 12.00μμ με τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ, στο κέντρο «Παπαγάλος», προσφέροντας στα μέλη μια ξεχωριστή εμπειρία χαράς και διασκέδασης.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία συνάντησης και διασκέδασης για τα μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία κατέκλυσαν τον χώρο, διασκέδασαν, χόρεψαν και αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα χρονιά. Η ζωντανή μουσική συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ζεστής ατμόσφαιρας, γεμάτης χαμόγελα, ενέργεια και αισιοδοξία.
Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογότατος π. Καλλίνικος, μεταφέροντας τις ευχές της Εκκλησίας για υγεία, ειρήνη και αγάπη, ενώ την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Δέλλας Αθανάσιος, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τα μέλη από το Δήμαρχο κο Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο, τονίζοντας τη σημασία των ΚΑΠΗ ως χώρων κοινωνικής συνοχής, στήριξης και ενεργού συμμετοχής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στην τοπική κοινωνία.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Διευθύντρια Κοιν. Προστασίας κα Δούκα Αναστασία ,η Προϊσταμένη του τμήματος κα Κατράνα Δάφνη, το προσωπικό των ΚΑΠΗ, ο εθελοντής στο χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ κος Ταχματζίδης Χρήστος, φίλοι, και συνεργάτες των ΚΑΠΗ, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και συνεχάρησαν τη διοίκηση και το προσωπικό για τη συνεχή και ουσιαστική προσφορά τους προς τα μέλη.
Ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας επιβεβαιώνουν τον σημαντικό ρόλο των ΚΑΠΗ ως ζωντανών κυττάρων κοινωνικής συνοχής, ψυχαγωγίας και ενεργού συμμετοχής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στην τοπική κοινωνία.
ΡΟΗ
- Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Η αντιμετώπιση του cyberbullying δεν είναι επιλογή αλλά καθήκον απέναντι στους νέους και τις επόμενες γενιές»
- Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
- Πετυχημένη η Εκδήλωση για την Προστασία των Ηλικιωμένων από Επιτήδειους
- Κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ
- Συνάντηση για τον Προαστιακό με τον Χρήστο Παπαστεργίου και ένταξή του στην ατζέντα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- Οι επενδύσεις στα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα και η χαμένη ευκαιρία στο Σέλι
- Εσωτερική κρίση στο ΠΑΣΟΚ λόγω Παναγόπουλου: Διπλά ψηφοδέλτια στην ΠΑΣΚΕ, σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση για το Συνέδριο
- Ο Αλέκος Χατζηκώστας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο την Τετάρτη 18/2 στην Αλεξάνδρεια

