Η μεγαλειώδης νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου απέδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο την βούληση του ελληνικού λαού για αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα ήθελα να συγχαρώ ειλικρινά όλους τους συνυποψηφίους μου για τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε και ιδιαίτερα τους εκλεγμένους πλέον βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο δικός μου αγώνας ήταν δύσκολος, με τίμησε ο Πρωθυπουργός συγκαταλέγοντάς με, στο ψηφοδέλτιο νίκης, συστρατεύτηκα την δύσκολη στιγμή δίνοντας έναν τίμιο κα ειλικρινή αγώνα, πάλεψα σκληρά χωρίς πόρους, με μοναδικό όπλο την αγάπη μου για τον τόπο μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και να δηλώσω σε όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό του τόπου και τη μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη!
Επιτρέψτε μου να συγχαρώ και δημόσια τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για τη σαρωτική του νίκη και τον κ. Αναστάσιο Μπαρτζώκα για τη δεύτερη έδρα που εξασφάλισε.
ΡΟΗ
- Τάσος Μπαρτζώκας και Επιμελητήριο Ημαθίας ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία Εμπορευματικού Αεροδρομίου στην Αλεξάνδρεια – Έργο στρατηγικής σημασίας για την Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία
- Απάντηση Κομισιόν σε ερώτηση Δ. Τσιόδρα: 205 εκατομμύρια ευρώ για την προώθηση ευρωπαϊκών αγροδιατροφικών προϊόντων
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica
- Ζαχαράκη: Δεν καταργούνται άμεσα οι Πανελλαδικές
- Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ενημερωτική ομιλία με θέμα «Ζω με Ποιότητα, Προλαμβάνω τον Έρπητα Ζωστήρα» στο Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας
- Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή: Ψέμα ότι έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση PLMA AMSTERDAM 2026
- Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει η πλατφόρμα – Βήμα βήμα η διαδικασία

