Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου 2023 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου το Παν/νιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών και Κ-23. Ο ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχε με δύο νεαρούς αθλητές που αγωνίσθηκαν στα 800 μέτρα ανδρών.
Στον προκριματικό αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί ο έφηβος Παναγιώτης Αθανασάκης κατάφερε πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ 1′.56”.27 να προκριθεί στην τελική οκτάδα του αγωνίσματος με την έβδομη επίδοση .Ο δε Δημήτρης Παπανικολάου σημειώνοντας επίδοση 2′.01”82 να καταλάβει την 23η θέση.
Το απόγευμα στον τελικό του αγωνίσματος κάποιες στομαχικές διαταραχές δεν επέτρεψαν στον Αθανασάκη Παναγιώτη να διεκδικήσει κάποιο καλύτερο” πλασσάρισμα” σε καλύτερη θέση αλλά να αρκεστεί να τερματίσει στην 8η θέση με 2′.08΄΄.12 και να δώσει στον σύλλογο τους τους πολύτιμους βαθμούς του τελικού.
ΡΟΗ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Παρίσι με τους «πρόθυμους» για την Ουκρανία
- Μιλένα Αποστολάκη: Επιστολή με επτά ερωτήματα προς στον Γιάννη Στουρνάρα για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας
- Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση
- Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
- Συντάξεις:Πότε καταβάλλονται από τον e-ΕΦΚΑ-Το χρονοδιάγραμμα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο
- Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου – Το χρονοδιάγραμμα του e-ΕΦΚΑ
- Νέο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Απαντά με επιθέσεις κατά πλοίων στο Ορμούζ και αμερικανικών στόχων στο Μπαχρέιν
- Παλιές ταυτότητες:Παράταση με περιορισμούς στη χρήση τους έως τον Σεπτέμβριο του 2027

