Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση του ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ στην πλατεία ΟΣΕ, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η βραδιά συνδύασε παραδοσιακή μουσική, χορό και γεύσεις, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση και να δίνει το «παρών». Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα χορευτικά συγκροτήματα, να απολαύσουν την παραδοσιακή μουσική, αλλά και να συμμετάσχουν οι ίδιοι στο γλέντι.

Τη μουσική βραδιά ανέλαβε το συγκρότημα «Πεντάγραμμα» (ορχήστρα Γκουτζιλίκα), ενώ συμμετείχαν και φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας Ευόσμου, το οποίο παρουσίασε κρητικούς χορούς, καθώς και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου «Το Τσινάφορο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Exit mobile version