Με τον Ανδρέα Λοβέρδο και δύο ακόμα πανεπιστημιακούς δικηγόρους θα δώσει η Δώρα Κουρκουτά τη μάχη για τη δικαίωση του συνδυασμού της που απορρίφθηκε από τις εκλογες του Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτίμηση των νομικών εκπροσώπων της κας Κουρκουτά είναι πώς ο συνδυασμος θα δικαιωθεί και ότι αυτό θα οδηγήσει σε επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο της Αλεξάνδρειας.
Αρχικά οι δικηγόροι της κας Κουρκουτά θα προσφύγουν στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας και στη συνέχεια αν δεν δικαιωθούν εκεί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όσον αφορά το χρόνο των αποφάσεων των δικαστηρίων πηγές αναφέρουν ότι και τα δύο μαζί χρειάζονται τουλάχιστον δώδεκα μήνες. Εν τω μεταξύ αρκετά παχυλή φέρεται πως είναι η αμοιβή των δικηγόρων, γεγονός που ίσως δείχνει την ισχυρή βούληση της κας Κουρκουτα να φθάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.
ΡΟΗ
- Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων (Κ.Η.Φ.Π.Ε.) στο Γιαννακοχώρι
- Δάνεια, χρέη και ιστορικό κακοπληρωτών με ένα κλικ – Μπήκε σε λειτουργία το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων
- Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ για τη διαχείριση ζωονόσων στη Θεσσαλία
- Ομιλία Στέλα Αραμπατζή στην Ολομέλεια της Πέμπτης 22-1
- 5η θέση για τον Πετράκη στο Snowboard Cross του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Ελβετία
- Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Νομού Ημαθίας
- Το ψήφισμα για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκη – Πλατύ – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Νάουσα – Σκύδρα – Έδεσσα
- Θέση εργασίας βοηθού Υπεύθυνου Διασφάλισης (Quality Assurance Officer) στην Almi Foods

