Με τον Ανδρέα Λοβέρδο και δύο ακόμα πανεπιστημιακούς δικηγόρους θα δώσει η Δώρα Κουρκουτά τη μάχη για τη δικαίωση του συνδυασμού της που απορρίφθηκε από τις εκλογες του Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτίμηση των νομικών εκπροσώπων της κας Κουρκουτά είναι πώς ο συνδυασμος θα δικαιωθεί και ότι αυτό θα οδηγήσει σε επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο της Αλεξάνδρειας.
Αρχικά οι δικηγόροι της κας Κουρκουτά θα προσφύγουν στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας και στη συνέχεια αν δεν δικαιωθούν εκεί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Όσον αφορά το χρόνο των αποφάσεων των δικαστηρίων πηγές αναφέρουν ότι και τα δύο μαζί χρειάζονται τουλάχιστον δώδεκα μήνες. Εν τω μεταξύ αρκετά παχυλή φέρεται πως είναι η αμοιβή των δικηγόρων, γεγονός που ίσως δείχνει την ισχυρή βούληση της κας Κουρκουτα να φθάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.
ΡΟΗ
- Κοπή Βασιλόπιτας ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Νάουσας 2026
- Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί για τις δράσεις υποστήριξης την περίοδο των Χριστουγέννων
- Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Αστέρια» της Χρυσάνθης Μπόλα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας
- Τάσος Μπαρτζώκας: Κατασκευή Νέας Γέφυρας στην περιοχή του Νοσοκομείου Νάουσας
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 472.000 θανατώσεις – Άλλα 16 νέα κρούσματα σε έξι περιοχές
- Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων (Κ.Η.Φ.Π.Ε.) στο Γιαννακοχώρι
- Δάνεια, χρέη και ιστορικό κακοπληρωτών με ένα κλικ – Μπήκε σε λειτουργία το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων
- Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ για τη διαχείριση ζωονόσων στη Θεσσαλία

