Τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συνάντησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.
Στις συναντήσεις με τον κ. Κώστα Βοργιαζίδη Δήμαρχο Βέροιας, τον κ. Νικόλα Καρανικόλα Δήμαρχο Νάουσας και τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δημοτικές αρχές του Νομού.
Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει τους Δημάρχους ότι θα στηρίζει πάντα όλες τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλουν στην ευημερία της Ημαθίας. Η συνεργασία μεταξύ των αιρετών σε εθνικό επίπεδο και επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσει η Ημαθία σε τροχιά ανάπτυξης.
ΡΟΗ
- Εθελοντικές δράσεις των Προσκόπων Αλεξάνδρειας
- Ενημερωτική Ημερίδα για σπουδές με μέλλον από το Φροντιστήριο «Δημόκριτος»
- Την Κυριακή 8 Μαρτίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ψυχολόγου Δέσποινας Μπαλάτσα
- Η συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Αλεξάνδρεια
- Τάσος Μπαρτζώκας και Επιμελητήριο Ημαθίας ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία Εμπορευματικού Αεροδρομίου στην Αλεξάνδρεια – Έργο στρατηγικής σημασίας για την Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία
- Απάντηση Κομισιόν σε ερώτηση Δ. Τσιόδρα: 205 εκατομμύρια ευρώ για την προώθηση ευρωπαϊκών αγροδιατροφικών προϊόντων
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica
- Ζαχαράκη: Δεν καταργούνται άμεσα οι Πανελλαδικές

