Συμπληρώνονται σήμερα 21 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής των 21 μαθητών του Λυκείου Μακροχωρίου. Στον τόπο της τραγωδίας, στα Τέμπη, τελέστηκε σήμερα 13 Απριλίου 2024, τρισάγιο εις μνήμην των 21 μαθητών Μακροχωρίου Ημαθίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρόντος των τοπικών αρχών και της δημοτικής αρχής του Δήμου Βέροιας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.
Ο Δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ενός δυστυχήματος του οποίου οι μνήμες είναι ακόμα νωπές καθώς οι πληγές που άφησε παραμένουν μέχρι σήμερα ανεξίτηλες.
Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το μοιραίο τροχαίο που το 2003 στοίχισε τη ζωή σε νέους ανθρώπους, σημειώνοντας πως αντίστοιχα περιστατικά τα οποία έχουν στιγματίσει την κοινωνία της χώρας και έχουν συμβεί στην περιοχή, δεν πρέπει να επαναληφθούν.
Στο τρισάγιο, από πλευράς του Δήμου Βέροιας, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου, κ. Χρυσοβαλάντης Κεχαϊδης, ενώ παρόντες στο μνημόσυνο ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Π.Ε. Θεσσαλίας, κ. Δημήτριος Τσέτσιλας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολ. Προστασίας του Δήμου Τεμπών, κ. Γεώργιος Νικολάου.
ΡΟΗ
- Ενοικιάζεται Γκαρσονιέρα στην Αλεξάνδρεια
- Κεντρική Πορεία: Ανανέωση αδειών τοπικών τηλεοπτικών σταθμών
- Χρηματιστήριο: Comeback των αγοραστών μετά τη διήμερη πτώση – Απώλειες στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου
- ΑΑΔΕ: Οι τουριστικές και αστικές περιοχές που θα βρεθούν το καλοκαίρι στο στόχαστρο 4.000 στοχευμένων επιτόπιων ελέγχων
- «Πράσινο φως» στην Ελλάδα από ESM και EFSF για πρόωρη αποπληρωμή δανείων 6,94 δισ. ευρώ
- Ορκίστηκε βουλευτής ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, στη θέση του εκλιπόντος Νίκου Ταγαρά
- Αποσφραγίστηκαν οι δύο δεσμευτικές προσφορές για τον διαγωνισμό αναβάθμισης και εκμετάλλευσης του πρώην ξενοδοχείου «Βέρμιον»
- Μητσοτάκης: Γρήγορη διεύρυνση, αλλά όχι πρόχειρη στην ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων

