Θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) στο γενικό πληθυσμό από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19.
Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 24, έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο κτίριο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας. Ωράριο Προσέλευσης κοινού από τις 9:00 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι.
Οι πολίτες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 579 rapid tests, εκ των οποίων 57 ανιχνεύτηκαν θετικά.
ΡΟΗ
- Δήμος Αιγών: Πρωτοβουλία πολιτών για τη δημιουργία τέταρτου δήμου στην Ημαθία
- Επίσκεψη Θάνου Πλεύρη στην Ημαθία τη Δευτέρα 31 Αυγούστου
- Αλεξάνδρεια: Βανδαλισμοί στα σχολεία – Ναί ή όχι στην τοποθέτηση καμερών;
- Περισσότεροι από 20 κορυφαίοι ομιλητές στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών
- Βρέθηκε παιδικό ποδήλατο στην Αλεξάνδρεια – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης
- Επαναληπτικός ψεκασμός ακμαιοκτονίας κουνουπιών (ULV) εντός της Δ/Κ Αγκαθιάς το βράδυ της Τρίτης, 1 Σεπτεμβρίου
- Στον Δήμαρχο Νάουσας ο Βασίλης Πουρλίδας πριν από το μεγάλο βήμα στις ΗΠΑ
- Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα ”Προσωπικός Βοηθός”-Τα κριτήρια

