Θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) στο γενικό πληθυσμό από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19.
Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 24, έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο κτίριο του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας. Ωράριο Προσέλευσης κοινού από τις 9:00 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι.
Οι πολίτες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 579 rapid tests, εκ των οποίων 57 ανιχνεύτηκαν θετικά.
ΡΟΗ
- Εκδρομή στο Παρίσι πήγαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας
- Νίκος Μπρουσκέλης: Με πολιτικές ρίζες και βλέμμα στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ & AWG: Η πληροφορία γίνεται στρατηγική με το AI Avatar
- «Κινούμαι με ασφάλεια»: Τριήμερη δράση κυκλοφοριακής αγωγής στην Αλεξάνδρεια
- Το Βραβείο Κοινού στο Παρίσι για την Λίνα Τόνια
- Το Φροντιστήριο Δημόκριτος δίπλα σε μαθητές και γονείς για πιο αποτελεσματικό διάβασμα
- Διακοπή λειτουργίας Γυμνασίου Δημοτικής Κοινότητας Καβασίλων λόγω διακοπής νερού
- Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Βαρδάκας στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως

