Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Νάουσας ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου με τρεις δράσεις φιλαναγνωσίας και τη συμμετοχή δύο Ναουσαίων συγγραφέων, περίπου 150 παιδιών και 15 εκπαιδευτικών.
Η κ. Αναστασία Γιωτοπούλου παρουσίασε τα βιβλία της «Μαμά, πόσο πολύ σε αγαπώ», εκδ. Συμμετρία και «Η Λουλουδένια», εκδ. iWrite συνοδεύοντας την παρουσίαση με όμορφες μουσικοκινητικές δράσεις.
Η κ. Ευδοξία Τόσιου παρουσίασε το βιβλίο της «Η χώρα του ΜΗ», εκδόσεις Λυκόφως και μίλησε για την αξία της ανάγνωσης και τα μυστικά της συγγραφής.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν με ενθουσιασμό μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, το ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ του δήμου Νάουσας, το Ειδικό Σχολείο Νάουσας και το ΚΔΑΠ-Το Δέντρο της Γνώσης που εδρεύει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πολυπλατάνου.
ΡΟΗ
- Σύσκεψη της Επιτροπής Βιομηχανικού Ροδάκινου και Αχλαδιού της ΕΘΕΑΣ – Στο επίκεντρο οι ζημιές από τον παγετό και οι τιμές
- Τα αδέρφια Διονυσίου ενώνουν τις φωνές τους για τα “Παιδιά της Άνοιξης”. Συναυλία στην Πατρίδα
- Συμμετοχή του “Εν Σώματι Υγιεί” στο ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2025
- ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη Μ. Χριστοδουλάκη στην Ημαθία για τη μείζονα σημασία του Νερού
- Έως την Τρίτη 8 Ιουλίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας
- Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημ. Αλεξάνδρειας για τη δράση συλλογής καπακιών
- Νέα παρέμβαση στο Ανάκτορο των Αιγών πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ
- Θέσεις εργασίας Οικονομολόγων και Λογιστών στην ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ