Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Νάουσας ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου με τρεις δράσεις φιλαναγνωσίας και τη συμμετοχή δύο Ναουσαίων συγγραφέων, περίπου 150 παιδιών και 15 εκπαιδευτικών.
Η κ. Αναστασία Γιωτοπούλου παρουσίασε τα βιβλία της «Μαμά, πόσο πολύ σε αγαπώ», εκδ. Συμμετρία και «Η Λουλουδένια», εκδ. iWrite συνοδεύοντας την παρουσίαση με όμορφες μουσικοκινητικές δράσεις.
Η κ. Ευδοξία Τόσιου παρουσίασε το βιβλίο της «Η χώρα του ΜΗ», εκδόσεις Λυκόφως και μίλησε για την αξία της ανάγνωσης και τα μυστικά της συγγραφής.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν με ενθουσιασμό μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, το ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ του δήμου Νάουσας, το Ειδικό Σχολείο Νάουσας και το ΚΔΑΠ-Το Δέντρο της Γνώσης που εδρεύει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πολυπλατάνου.
ΡΟΗ
- Η Πέγκυ Ζήνα Live στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025
- Το Pi-Ke-Fi σας ταξιδεύει σε μαγικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος για την 28η Οκτωβρίου
- Από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του “Το Παιδιατρείο μας” του Νίκου Γκιουρτζή και της Παναγιώτας Μίχου
- Το νέο εγχείρημα του Φροντιστηρίου «Πράξις» για τους μικρούς μας φίλους!
- Η επιστροφή μιας παράδοσης: Τα αναψυκτικά Καλότση ξανά στην αγορά
- Κριτική Σιδηρόπουλου για τις αναπλάσεις
- Δικηγόρος στο Δήμο Αλεξάνδρειας προσελήφθη ο Αργύρης Πανταζόπουλος
- Νίκος Μπρουσκέλης: Ήρεμη δύναμη με ουσιαστικό αποτύπωμα