Τους δύο ασημένιους πρωταθλητές από την Βέροια που συμμετείχαν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων στην Κωσταντινούπολη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Ο οκτάχρονος Συμέων Ζαχόπουλος και ο δεκάχρονος Ιωάννης Μουρατίδης του Πανημαθιακού Συλλόγου, κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία τους και να αποσπάσουν από ένα ασημένιο μετάλλιο, σε σύνολο 20 μεταλλίων που κατέκτησε η χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα 4 χρυσών, 7 ασημένιων και 9 χάλκινων.
Οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα ξεπέρασαν τις 2.000 και η Ελλάδα πέτυχε να καταταχθεί στην 6η θέση μεταξύ 14 χωρών, πίσω από την Τουρκία, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία και την Βοσνία, χώρες με τις περισσότερες συμμετοχές στους Βαλκανικούς Αγώνες.
Την χώρα μας εκπροσώπησε ο διεθνής διαιτητής, κ. Νίκος Πανετσίδης.
ΡΟΗ
- 2η Ποδηλατοβόλτα στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 14 Ιουνίου
- Δράση Ενημέρωσης για την συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων από τον Δήμο Βέροιας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
- Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας
- Πρόσληψη δύο υπαλλήλων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νάουσας
- Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων
- Ο Νετανιάχου διατάζει τον έλεγχο του 70% της Λωρίδας της Γάζας
- ΜΙΔΑ: Οι αλλαγές σε επιδόματα και ακίνητα
- Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

