Όλοι ήταν παρόντες στο τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο. Ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και πλήθος απλών πολιτών της Ημαθίας, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία έναν άνθρωπο που εργάστηκε με αφοσίωση για τον τόπο του και νοιάστηκε βαθιά για τους συμπολίτες του.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Κατερίνα και τα δύο παιδιά τους, που αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο και στήριγμά τους.
Μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας, επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την εργατικότητα και τη συνέπειά του ως πολιτικού, αλλά και την καλοσύνη που τον διέκρινε ως άνθρωπο. «Έφυγε το καλύτερο παιδί», είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας με τη συγκινητική φράση: «Ψηλέ, θα μας λείψεις».
Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος ομολόγησε πως ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα βρισκόταν στη θέση να εκφωνεί σήμερα τον αποχαιρετισμό του. Αναφέρθηκε στην πολιτική πορεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου, από τα πρώτα του βήματα ως κοινοτικός σύμβουλος στην Κυψέλη μέχρι την εκλογή του στη Βουλή με τις περισσότερες ψήφους. Υπογράμμισε τη θητεία του ως Υφυπουργός Οικονομικών, αλλά και την αγωνία του να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του τόπου.
Ολοκληρώνοντας, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, ευχόμενος ο Απόστολος να βρει γαλήνη στο τελευταίο του ταξίδι.