Στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ισολογισμό του 2021 μετά την τοποθέτηση του κ. Κιρκιλιανίδη ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος αρχικά είπε ότι η τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει σκοπό την απαξίωση του έργου της Διοίκησης. «Η κερδοφορία είναι κερδοφορία, όπως και να θέλει να την παρουσιάσει κανείς», είπε ο Δήμαρχος. «Τα ταμειακά των 11.000.000 ευρώ είναι αποτέλεσμα δουλειάς, κόπου και μεγάλης προσπάθειας για να μην χαθεί ούτε μία χρηματοδότηση. Έργα γίνονται και μεγάλα έργα αναμένονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα», είπε ο Δήμαρχος.
Τέλος τόνισε ότι τα ποσά των χρηματοδοτήσεων που έχει καταφέρει να λάβει αυτή η Διοίκηση δεν συγκρίνονται με καμιά άλλη Διοίκηση.
ΡΟΗ
- Ζητούνται άτομα για μόνιμη εργασία στην εταιρεία Ναλμπανίδης
- Εβδομάδα Ανακύκλωσης Ηλεκτρονικών Συσκευών στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας
- Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου μεταφέρεται η Λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας λόγω αργίας για την επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης
- Στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας για ακόμη μία φορά ο Λ.Τσαβδαρίδης
- Σωματείο Εργαζομένων Υγ. Μονάδας Νάουσας: Κάλεσμα για Διαμόρφωση του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου Νάουσας
- Κώστας Τσιάρας: Ξεκινούν οι πληρωμές από την ερχόμενη εβδομάδα
- Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας στις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
- Δήμος Νάουσας: Η αλήθεια για το ζήτημα της οριοθέτησης Ζώνης Α του Αρχαιολογικού Χώρου Νάουσας-Κοπανού-Λευκαδίων