Τέσσερις περίπου ώρες διήρκησε η ομιλία της Ομότιμης Καθηγήτριας Ιστορίας του Εθνικού – Καποδιστριακού Παεπιστημίου Αθηνών κας Μαρίας Ευθυμία, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας.
Τέσσερις ώρες γεμάτες με ιστορία του Νέου Ελληνισμού, ειπωμένη με τόσο γλαφυρό και κατανοητό λόγο, που κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμένων.
Πρόκειται για μεγάλη τιμή, η παρουσία της σπουδαίας καθηγήτριας Μαρίας Ευθυμίου στην πόλη μας προσκεκλημένη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ήταν πολύ θετική η ανταπόκριση του κοινού του Δήμου μας, που γέμισε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ελένη Λαφαζάνη, η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κική Αμοιριδου, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Γκιουρτζής, ο Οδοντίατρος και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας Γιάννης Γκιουρτζής, ο Δικηγόρος και μελετητής της τοπικής μας ισορίας Γιάννης Μοσχόπουλος, εκπαιδευτικοί απ’όλο το Δήμο και πολλοί ακόμοι συμπολίτες μας.
ΡΟΗ
- Συλλυπητήριο μήνυμα του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για το θάνατο του Αντώνη Μαυρόπουλου
- Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα υγιεινής διατροφής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο
- Μετονομασία της οδού Βεροίας σε οδό Απόστολου Βεσυρόπουλου
- Πωλείται διαμέρισμα στο κέντρο στης Αλεξάνδρειας
- Μήνυμα του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
- “Ανάμεσα σε κρίσεις και γιρλάντες” – Άρθρο της Μαρίας Καραγιαννίδου
- Το Επιμελητήριο Ημαθίας τιμά τον Απόστολο Βεσυρόπουλο – Δίνει το όνομά του στην Αίθουσα Συνεδριάσεων
- Διακοπή νερού στην πόλη της Αλεξάνδρειας

