Ανεβάζει ρυθμούς ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος μετά την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σήμερα Δευτέρα περιοδεύει στο Κλειδί, τον Πλάτανο και την Πρασινάδα, όπου θα συναντήσει πολίτες και θα συζητήσει μαζί τους για όσα έχουν γίνει τα χρόνια που πέρασαν αλλά κυρίως για όσα είναι να γίνουν τα επόμενα χρόνια. Κύριο μήνυμα είναι η πολιτική σταθερότητα που δεν πρέπει επ’ουδενί να διασαλευτεί, ώστε αφενός να μην πάνε χαμένα όσα έγιναν αλλά και να μπορέσει ο τόπος μας να πάει ακόμα περισσότερα βήματα μπροστά.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σύμφωνα με το δημοσιευμένο πρόγραμμα στις 19.00 θα είναι στο Κλειδί, στις 19.30 στον Πλάτανο αι στις 20.00 στην Πρασιναδα.
ΡΟΗ
- IRIS: Αλλάζουν από σήμερα τα όρια συναλλαγών – Τι ισχύει για ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες
- Στο Ράδιο Θεσσαλονίκης Οι Ενεργοί Πολίτες Για Τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο
- Ευχαριστήριο Δ.Σ. Καψόχωρας-Νησελίου προς τον «Φούρνο με τα ξύλα», Κ. Βογιατζή για τη δωρεά βασιλόπιτας
- Μπλόκα: «Κλειδώνει» το ραντεβού των «σκληρών» με το Μαξίμου
- Οι υπεραιωνόβιοι που ξεπερνούν τα 110 χωρίς να αρρωσταίνουν: Έχουν «σούπερ» ανοσοποιητικό που νικά τη γήρανση
- Οι συχνότερες απάτες σε βάρος ηλικιωμένων – Δημιουργήθηκε Σωματείο για τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας
- Κ. Τσιάρας: Χωρίς ΑΤΑΚ και το 2026 αυτοτελή αγροτεμάχια κάτω των 20 στρεμμάτων
- Καλές πρακτικές διοίκησης στο επίκεντρο των συναντήσεων του Δ. Γαλαμάτη με δημάρχους

