Άκου τη φωνή σου, τα θέλω σου, τα όνειρά σου. Μη τα παραγκωνίζεις στο όνομα μιας κοινωνικής σύμβασης. Είτε λέγεται οικογένεια, είτε κοινωνία, είτε οτιδήποτε άλλο.
Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της εξαιρετικής θεατρικής παράστασης ΦΩΝΕΣ, που παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας, η οποία παρουσίασε την ιστορία ενός παιδιού μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, που πρόβαλε πάνω του, τα δικά της θέλω, τις δικές της προσδοκίες και όνειρα, κάνοντάς το δυστυχισμένο.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, τόσο για γονείς που μεγαλώνουν παιδιά, όσο και για τον κάθε ένα που κρύβει ένα παιδί μέσα του που δεν έχει ακουστεί ακόμα.
Οι ερμηνείες όλων των παιδιών της Θεατρικής Ομάδας “Αστεράκια”, όπως και των ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ήταν εξαιρετικές. Το ίδιο και η σκηνοθεσία, που κατάφερε να ισορροπήσει τις σκληρές στιγμές της παράστασης με την ευαισθησία που έχει ένα τέτοιο θέμα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στην Μαρία Κυροπούλου που έγραψε το κείμενο της παράστασης.
Τέτοιου είδους παραστάσεις πραγματικά αναβαθμίζουν το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης μας και ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιας αξίας και αισθητικής.
ΡΟΗ
- Έκθεση δημιουργίας και δεξιοτήτων από το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας
- Η εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ AE αναζητά οδηγούς φορτηγών
- Αυτονομείται το Νοσοκομείο Νάουσας
- Financial Times: Η ΕΕ προετοιμάζεται για «ενδεχόμενες» συνομιλίες με τον Πούτιν
- Χρυσοχοΐδης: Πλήρης η απαγόρευση μέχρι 18 ετών για τα πατίνια, υποχρεωτική η ασφάλιση και για τα ενοικιαζόμενα
- Αποτελέσματα Εθνικής Τράπεζας 2026: Άλμα κερδών +23% και στρατηγική είσοδος στην Allianz
- Το αμερικανικό χρέος ξεπέρασε το ΑΕΠ: Η νέα σιωπηλή κρίση της Ουάσιγκτον
- Ηλεκτρικά πατίνια: Ποια μέτρα συζητούνται, 4+1 προτάσεις από τους συγκοινωνιολόγους

