Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχίζει ασταμάτητα τις επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του Nομού ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου. Την 1η Ιουνίου βρέθηκε σε Νησέλι, Καψοχώρι, Λουτρό, Κεφαλοχώρι και Ξεχασμένη, όπου οι πολίτες τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα ότι θέλουν μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε στους πολίτες ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες, καθώς θα κρίνουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία και ότι η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, μόνιμη αντιμετώπιση της ακρίβειας, αύξηση των μισθών, μείωση της φορολογίας και στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε: «Κάθε μέρα, σε κάθε συνάντηση ο κόσμος, οι συμπολίτες μας δείχνουν με τον πιο έντονο τρόπο ότι θέλουν μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, στον αγώνα που κάνουμε μαζί, για μια ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά!»
ΡΟΗ
- 2η Ποδηλατοβόλτα στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 14 Ιουνίου
- Δράση Ενημέρωσης για την συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων από τον Δήμο Βέροιας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
- Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας
- Πρόσληψη δύο υπαλλήλων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νάουσας
- Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων
- Ο Νετανιάχου διατάζει τον έλεγχο του 70% της Λωρίδας της Γάζας
- ΜΙΔΑ: Οι αλλαγές σε επιδόματα και ακίνητα
- Επίδομα παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

