Ο συμπολίτης μας Γιάννης Μοσχόπουλος είναι γνωστό ότι αγαπά την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας όσο λίγα πράγματα. Γι’αυτό άλλωστε έχει εντρυφίσει όλες αυτές τις δεκαετίες στην ιστορία του Ρουμλουκιού χαρίζοντάς μας εξαιρετικού πλούτου βιβλία.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σύλλογος «Χοροδράσεις» και τα Ρογκάτσια τους τον τίμησαν και σταμάτησαν περισσότερο στο σπίτι του, που είναι χτισμένο με την αρχιτεκτόνική των παλιών Ρουμλουκιώτικων σπιτιών και χόρεψαν μαζί ένα χορό υπό τους ήχους του ζουρνά και του νταουλιού.
Ο Γιάννης φιλόξενος όπως πάντα κέρασε τα παιδιά των Ρογκατσιών τσίπουρο, κρασί και μεζέδες για να πάρουν δυνάμεις και να συνεχίσουν την πορεία τους σε ολόκληρη την πόλη. Άντε και του χρόνου, να είμαστε γεροί!
ΡΟΗ
- Δήμος Αιγών: Πρωτοβουλία πολιτών για τη δημιουργία τέταρτου δήμου στην Ημαθία
- Επίσκεψη Θάνου Πλεύρη στην Ημαθία τη Δευτέρα 31 Αυγούστου
- Αλεξάνδρεια: Βανδαλισμοί στα σχολεία – Ναί ή όχι στην τοποθέτηση καμερών;
- Περισσότεροι από 20 κορυφαίοι ομιλητές στο 1ο Αναπτυξιακό Forum Αιγών
- Βρέθηκε παιδικό ποδήλατο στην Αλεξάνδρεια – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης
- Επαναληπτικός ψεκασμός ακμαιοκτονίας κουνουπιών (ULV) εντός της Δ/Κ Αγκαθιάς το βράδυ της Τρίτης, 1 Σεπτεμβρίου
- Στον Δήμαρχο Νάουσας ο Βασίλης Πουρλίδας πριν από το μεγάλο βήμα στις ΗΠΑ
- Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα ”Προσωπικός Βοηθός”-Τα κριτήρια

