Την αθλήτρια Καράτε Κορασίδων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΑΣ», Μαρία – Ζωή Κωνσταντή – Δημητριάδου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον προπονητή της, κ. Αθανάσιο Γεροντίδη, ενώ παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Αθανάσιος Δέλλας, με αφορμή τη συμμετοχή της 13χρονης αθλήτριας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου στις 24 Μαΐου 2023.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αθλήτρια, η οποία διακρίθηκε τον περασμένο Μάρτη κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε, κατακτώντας την 5η θέση.
ΡΟΗ
- Συνεχίζουν τα drones στο Σέλι, αποφάσισε ο Δήμος Βέροιας
- Ιός Δυτικού Νείλου: Οι δύο πρώτοι θάνατοι στην Ελλάδα – Σε ποιες περιοχές έχουν καταγραφεί κρούσματα
- Νέοι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε Τρίκαλα και Κλειδί
- ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Ο Θωμάς Τούσας νέος head coach στα αγωνιστικά τμήματα
- Ανακαινίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Αλεξάνδρειας – Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο
- Απανωτές έφοδοι της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Μενίδι και Λιόσια: Ναρκωτικά, ρόπαλα και ρευματοκλοπές – 8 συλλήψεις
- Η Πέγκυ Ζήνα Live στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025
- Το Pi-Ke-Fi σας ταξιδεύει σε μαγικούς προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος για την 28η Οκτωβρίου