Την αθλήτρια Καράτε Κορασίδων του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΑΣ», Μαρία – Ζωή Κωνσταντή – Δημητριάδου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τον προπονητή της, κ. Αθανάσιο Γεροντίδη, ενώ παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, κ. Αθανάσιος Δέλλας, με αφορμή τη συμμετοχή της 13χρονης αθλήτριας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου στις 24 Μαΐου 2023.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στην αθλήτρια, η οποία διακρίθηκε τον περασμένο Μάρτη κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε, κατακτώντας την 5η θέση.
ΡΟΗ
- Χρήστος Γιαννακάκης: MERCOSUR- Ευκαιρίες και κίνδυνοι για την ελληνική αγροτική παραγωγή
- Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας συγχαίρει τους μαθητές του που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς ΘΑΛΗΣ και ΥΠΑΤΙΑ
- 565.440 ευρώ για την απόκτηση και δεύτερου πολυμηχανήματος Πολιτικής Προστασίας στην Ημαθία
- Βέροια: Ομόφωνο ψήφισμα για την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου από Θεσσαλονίκη προς Αλεξάνδρεια – Βέροια – Νάουσα – Σκύδρα – Έδεσσα
- Σε Αυστρία και Ελβετία ο Πετράκης του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας για αγώνες του Παγκοσμίου & Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Παρα Χιονοσανίδας
- Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη συντήρηση και έκθεση του ιστορικού αρότρου στην Αλεξάνδρεια
- Οι επιτυχόντες του 86ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού “Θαλής” και του 17ου Ημαθιώτικου διαγωνισμού “Υπατία”
- Λίνα Τουπεκτσή: «Συμφωνία ΕΕ–Mercosur: Ευκαιρία ανάπτυξης ή θυσία της ευρωπαϊκής γεωργίας;»

